| Kiss1999 a întrebat:

Hei,TPU! Sa vad cat de buni sunteti la spus/scris bancuri! Cel mai amuzant banc primeste funda! happy

Răspuns Câştigător
| товарищ a răspuns:

Bula in clasa intai ii dadea bataie de cap profesoarei sale. La un moment dat, aceasta il intreaba:
- Bula! Care este problema ta?
Bula spune:
- Sunt mult prea destept pentru clasa intii. Sora mea este in clasa a treia, iar eu sunt si mai destept decit ea! De aceea cred ca ar trebui sa fiu mutat in clasa a treia.Profesoara, nervoasa, il duce pe Bula la directorul scolii si ii explica acestuia dorinta lui Bula. In urma discutiei, directorul si doamna profesoara hotarasc sa ii dea lui Bula un test, iar daca acesta va trece, va fi mutat in clasa a treia, iar daca nu, va trebui sa ramina in clasa intii si sa se poarte frumos.
Directorul:
- Cat fac 3 x 3?
- 9.
- Cat fac 6 x 6?
- 36.
- Cat fac 9 x 9?
- 81.
Si tot asa, raspunde la toate intrebarile la care un elev de clasa a treia ar trebui sa stie sa raspunda. Bula parea sa se descurce foarte bine. Directorul, privind spre profesoara acestuia, ii spune:
- Cred ca Bula poate sa fie mutat direct in clasa a treia.
Profesoara, cunoscind tendinta micului Bula spre lucruri ce au legatura cu sexul, ii spune directorului:
- Lasati-ma si pe mine sa ii pun cateva intrebari, inainte de a lua o asemenea decizie. Atat directorul cat si Bula sunt de acord, iar profesoara isi incepe intrebarile:
- Ce are vaca 4 si eu am numai doua?
- Picioare.
- Ce ai tu in pantaloni, iar eu nu am?
Ochii directorului se maresc! Dar inainte de a reusi sa il opreasca pe Bula, acesta raspunde:
- Buzunare.
Directorul rasufla usurat si ii spune profesoarei:
- Cred ca ar trebui sa il mutam in clasa a cincea, pentru ca sincer eu nu as fi stiut sa raspund la ultimele doua intrebari!

15 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Toți avem google. happy

| GroparuVesel a răspuns:

Am un cimitir mic.Cel mai fals banc sec.

| Iulian03 a răspuns:

Bula cat face 1 iepuras+1 iepuras?
3 iepurasi dna invatatoare
Cum ma 3 iepurasi?
Pai mai am eu unul acasalaughing.

Răspuns utilizator avertizat
| товарищ a răspuns:

O blonda lipseste de acasa 3 zile. Sotul innebunit o cauta, o cauta, dar nimic. A treia zi apare tipa:

- Unde ai fost, nevasta?

- Aoleu, ce-am patit! M-au prins unii si m-au violat o saptamana.

- Pai tu ai lipsit doar trei zile!?

- Pai da...dar trebuie sa ma mai duc inca 4 zile

| товарищ a răspuns:

O blonda ii povesteste unei prietene:

- Am sa-ti relatez un fapt cu totul si cu totul ciudat, draga, daca stii sa pastrezi un secret. De o saptamana, simbata trecuta mai precis, suna cineva la mine la usa.

Deschid si, in fata usii, un barbat tinar, inalt si frumos ma intreaba:

- Sotul dumneavoastra este cumva acasa? Nu, spun. La care ma ridica in brate, ma duce in dormitor, ma pune pe pat si mi-o trage sanatos...

Luni a aparut din nou. S-a intimplat acelasi lucru. Si marti, si miercuri. Mor curiozitate, oare ce doreste acest barbat de la sotul meu?

| товарищ a răspuns:

O femeie merge la slujbă cu o rochie stramtă şi cu o tăietura pe pe o parte de se vedea piciorul de jos până sus.

Preotul când o vede, uită de slujba ce avea să o ţină, dar dascălul îl ajută. Şi începe aşa:

- Dă-i Doamne un ac cu aţa! Ca să-şi coase fusta-n faţă! Că se vede goliciunea! Şi se scoală spurcăciunea, nu-mi pot spune rugăciunea!

| товарищ a răspuns:

La tribunal, un homosexual este întrebat de judecator:
- Inculpat, de ce ai violat-o pe biata calugarita? Doar tie nu-ti plac femeile!
- Pai, domnule judecator, de la spate semana cu Zorro.

| товарищ a răspuns:

Tata, ce vom avea anul acesta sub brad?
-Parchet :].

| Andyᵗᵐ a răspuns:

Am trei bancuri doua sunt seci deci incep cu ele:
Se duce bula la scoala si Alinutza ii da cu sticla de Borsec in cap si ii zice:HEADSHUT, iar Bula se duce la ea si ii da cu o carte peste fata si zice:FACEBOOK
Al doilea:
Se spune ca daca bei lapte, prinzi putere.Bea tu 5 pahare de lapte si incerca sa misti un zid...
Dar dupa 5 pahare de vodka, zidul se misca singur!laughing
Al treilea: (si nu cel din urma)
Merge Bulă cu maică-sa prin parc, la un moment dat Bulă îi spune:
- Mamă, vreau să mă piș.
- Bulă, nu e frumos să vorbești așa, spune că vrei să fluieri.
- Da vreau foarte tare să fluier.
Îl duce mama pe bulă într-un tufar, își face asta treburile și se duc mai departe. Noaptea, Bulă adormit, se apropie de taică-său:
- Tată, eu vreau să fluier.
- Bulă, du-te și te culcă – îi spune taică-său de pe somn.
- Tată, eu vreau foarte tare să fluier.
- Bulă, mama doarme, bunica doarme, du-te și tu și te culcă, iar mâne o să fluierăm împreună.
- Dar eu vreau foarte, foarte tare să fluier.
Taică-său, întorcându-se pe o parte, cu spatele la Bulă:
- Bine, fluieră-mi încet în ureche.

| val18 a răspuns:

Banc banc banc
maimuta e pe tanc
tancul e pe autobuz
cine mai e sus?
maimuta papaiai p***

| CiprianFreeLife a răspuns:

Ce face un tigan in fata computerului?
Cauta in Recycle Bin! :p

| xXDianaAlexandraXx a răspuns:

1.Trei blonde sunt intr-o misiune de supravietuire.Blonda 1 spune:
-Haideti sa vanam ca sa supravietuim! apoi gaseste un peste de aur si spune:Hai sa ne punem dorinte! Eu vreau sa fiu inatatoare profesionista! Apoi moare mancata de crocodili.Blonda 2:
-Eu vreau o barca gonflabila! Apoi crocodili sparg barca si Blonda moare.Blonda 3:
-Eu vreau sa fiu bruneta!
Poof! Zis si facut apoi blonda spune:
-Ahh! Uite un pod acolo!
2. Tatal lui derp ii spune lui derp:
-Fiule adumi carnetul!
-OK poftim!
-Cei cu notele astea proaste?!?! Esti pedepsit tot anul!
-Dar.dar...
-Nici un dar!
-Dar tata ala este carnetul tau!
La care tatal lui raspunde :
-Fuuuuuuuuuuuuu!
3.Derpina este bolnava.Ea isi pune capul pe batista plina cu muci.Incepe apoi sa strige:
-Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Si o aude tot blocul. Apoi la usa incepe sa bate.Ea spune:
-Cine poate sa fie?
-Politia ce se intampla aici?! dupa ce se uita mai bine.A stai acum am vazut am sa iau batista la interogatoriu!
4.Acel moment cand inveti pentru un test greu Ahh ce frumos este peretele!