Daaaa!
Atunci eşti de-a mea.)
"Cum vrei sa mori"?
ddda
da' mie nu-mi răspunde la întrebărică...:'(
bbine, DydyAleCOOLgirl, biine
"bine ai venit la trivia"
hahha
Nu am inteles ce inseamna... Numa daca nu cumva... Ce vrei sa mananci? Asta era? Daca da, ar merge bine clatite cu nutella! )
Poate nu stie sa raspunda saaaaau...
Sau nu stiu.
Vreau sa mor de moarte pura! Fara boli, accidente sau ce stiu eu ce alte evenimente mai exista...
Hmm, interesant
E bine ca nu fugi
Ai fost dezamagita in dragoste si acum consumi droguri. Vrei lapte?
*astept reactia *
))) ))) ))
Mai bine sa nu-i atragi atentie ca e psihopatca si se gandeste la moarte adica nu e neaparat sa se imparta cu altii .
Ai zis ca esti mai desteapta ca mine Suck si suntserios.ca toti la un loc sau pe rand?
Cum te cheama?
Cati ani ai?
Ce cauti la T/A?
Culoarea parului? (verde, mov...te-ai prins tu)
Si cel mai important, ce muzica(genuri etc) asculti?
Diana Alexandra >>> numele de familie nu in aflati never!
12 >>> Oi fi eu mai mica decat voi dar mai smart si mai COOL decat altii.
Pe bune? Ce caut? Asta e o intrebare grea... raspund mai tarziu... se poate?
Blond inchis-sau saten ca vad ca termenul asta il prefera lumea.
Pop si Rock ~ (imi place si rap dar nu sa fie tot rap ci o parte mica) ~
Ce caut la T/A? Nu caut nimic, doar ca imi place ca aici oamenii sunt in genul meu >>> Amuzanti si prietenosi! ^_^
Damn...esti satena, ideea e ca te-am asociat cu o actrita bruneta(nu stiu daca ai vazut reply-ul meu la intrebarea cu actorii)
Ma faci sa rad, fatuco daca tu crezi ca aici cineva va fi prietenos si amabil cu tine cu exceptia mea atunci te inseli, cateogoria asta e un iad.
Ce pot sa spun, bine ai venit, sper sa nu faci cancer si sa ajungi suspendata, adica ca mine pe scurt.
Spune cateva chestii despre tine, mi-e lene acum sa dau intrebari.
Apropo, un sfat prietenesc, p-aci sunt si ciudati (nu eu, nu, nu, eu complet normal...de ciudat), ai grija cu ei.
12
Martian ~ Glumesc! Sunt om! Sau nu?
De aia! Vezi la intrebarea lui Mad ce am scris!
12,deci esti mica la inaltime! Ha, aleluia, cineva mai mic la inaltime decat mine! Te rog spune-mi ca ai mai putin de 1.52
Esti martian, deja ai confirmat.
Ooo, am vazut, am vazut
Am 1.57 bai!
Nu e corect! (((
Te cheamă Alexandra, pun pariu. Poate si Andreea de la Dydy.
Cică sa-ti punem întrebări. Si eu când te-am întrebat cum te cheamă si cati ani ai, optional ce ai mâncat aseară, n-ai spus nimic.
Am raspuns!
Si Dydy e de la Diana.
Aha.
Ce varsta ai?
12
Damn...saraca fata, mi-a raspuns mie deja...) o intrebati de 10 ori, apoi fuge de la T/A
Nu fug eu asa usor!
alexandrucr întreabă:
ccrryyss întreabă:
DaciaRomania întreabă: