Mai bine lăsaţi toate certurile şi încurcăturile de pe aici şi faceţi ceva mai util, adică mergeţi cu mine să dau de mâncare la raţe. :3
Eu n-am inteles decat ca una te-a corectat si ca te-ai reintors...
Bine ai revenit!
Păi nu că m-a corectat e buba ci că se dă inteligentă doar pentru că eu am greșit un pic...
Mulțam!
Apropo, tu încă (,) cauți nume?
Da...si nu gasescCe sa fac... n-am ideei.
Apropo pun pariu ca "inteligenta" care te-a corectat face mai multe greseli ca tine
Nici eu nu inteleg la ce conteaza o cratima sau o virgula daca tot se intelege. Dar perfectii inteligenti tot de corecteaza.
Surprinzător, și eu aștept...
Cred c-o sa astept in van. Daca vrei sa uimesti ar fi cazul sa mergi dezbracata la inviere. Altfel, sansele-ti sunt nule.
Asta e o idee bună.
uau! la asta chiar nu ma asteptam! pai.''prieteno'' nu observam cratima aia daca continutul era unu' ''inteligent''. Da' cand am citit ca ochelarii de soare se poarta iarna ''de smen'', iar fondul de ten ''strica'' tenul, nu m-am putut abtine, crede-ma
Si in plus, era o greseala de fond, daca stii sa faci deosebirea
Și a venit inteligenta. >
Sa stii ca sunt
Si inca n-ai intins covorul rosu?!
Chiar esti ciudata de ce ne-ar interesa pe noi cat de inteligenta sau cate greseli faci tu sau cine te corecteaza?
Și ce mă interesează pe mine despre ce crezi tu de mine?
P. S.: Mulțumesc dar știi, ciudat nu înseamnă rău ci special.
Ce tie nu-ti place altuia nu-i face.
Oricum suntem pe un site, nu la ora de romana unde profa te asteapta cu pixul ce si-l plimba prin catalog, facandu-te sa tremuri ca iar te va pune sa scrii un roman, ca sa nu mai faci greseli vreodata.
Ce-am mai aiurit pe aici.
Cred ca ai inteles ce-am vrut sa spun.
N-am inteles mare lucru din 'intrebarea' ta, dar majoritatea oamenilor incearca sa corecteze pe ceilalti deoarece cu totii visam la o zi cand tot romanul va fi in stare sa scrie corect in propria-i limba.
"Va-ți gândit"? e "v-aţi".
Nici eu nu înţeleg ce vrei să dovedeşti tu aici. Am înţeles că cineva te-a corectat? Ai greşit, plăteşti, nu e logic?
Îmi pare rău că nu sunt perfectă, scumpo. Tu scrii mai corect?
Da. Eu, spre deosebire de tine, nu fac greşeli de genul ăsta. Adică pe TPU, de un an şi jumătate de când am cont + alea aproape 7500 de răspunsuri nu am făcut niciuna gravă.
Așa, laudă-te că ai 7500 de răspunsuri. Că pe mine mă interesează câte răspunsuri ai, sau cum?
Daa, și pentru că am greșit un pic cu o cratimă gata E ATÂT DE GRAV!
O să fiu arsă pe rug.
Voiam să subliniez că, în atâta timp, nu am făcut greşeli de genul. Ţin minte.
Da. Astfel de greşeli subliniază că nu stai prea bine cu gramatica, şi că e cazul să te corectezi.
O sa chinui in iad dupa ce te ard pe rug)))
Nu te stresa tot timpu se va gasi cineva care sa iti vada si cea mai mica greseala dar de ce te-ar interesa?
Eu stiu o vorba "Ca sa faci pe cineva prost trebuie sa fii de 10 ori mai prost ca el".
Arde-mă! Ultima dorință a mea e să... să... săă... nu știu.
Atat de lezata te-ai simtit, m'?)
Nici macar nu conteaza daca ai facut greseli sau nu! Suntem oameni si toti la un moment dat o sa omitem o virgula sau o cratima sau le adaugam unde nu trebuie iar atunci se va gasi cineva care sa ne critice fara a ne lauda pentru ce am facut in trecut)
DaciaRomania întreabă: