anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii lume! După o pauză de câteva zile revin să vă uimesc cu răspunsurile și întrebările mele inteligente! love struck
V-ați gândit vreodată de ce lumea se tot corectează atât? Și eu corectez uneori dar când e o greșeală mai mare de scriere. Am ca exemplu un răspuns unde mi-a scăpat o cratimă la cuvântul "evidențiate" (am scris evidenția-te, greșesc și eu ce dracu plus că mă presa timpul...) și repede, o domnișoară mai inteligentă ca mine(logic, când greșesc toți sunt mai inteligenți ca no, mă corectează!)începe să îmi spună că nu e așa, e altfel. happy
Acum pariu că toți o să îmi sară în cap pentru că la T/A se postează doar întrebări care intra în categoria amuzante sau inteligente și logic, eu nu intru acolo fiindcă am un nick aiurea și susțin religia și normalitatea omenirii că doar sunt o ciudată proastă și nebună. love struck

36 răspunsuri:
| Fragile a răspuns:

Mai bine lăsaţi toate certurile şi încurcăturile de pe aici şi faceţi ceva mai util, adică mergeţi cu mine să dau de mâncare la raţe. :3

| CautNume a răspuns:

Eu n-am inteles decat ca una te-a corectat si ca te-ai reintors...

Bine ai revenit!

| CastraveteMurat a răspuns (pentru CautNume):

Păi nu că m-a corectat e buba ci că se dă inteligentă doar pentru că eu am greșit un pic...

Mulțam!
Apropo, tu încă (,) cauți nume?

| CautNume a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Da...si nu gasesccryingCe sa fac... n-am ideei.

Apropo pun pariu ca "inteligenta" care te-a corectat face mai multe greseli ca tinelaughing

| CautNume a răspuns:

Nici eu nu inteleg la ce conteaza o cratima sau o virgula daca tot se intelege. Dar perfectii inteligenti tot de corecteaza.

| Cristianne a răspuns:

Eu ni-ci măcar nu-s agramat-ă.

| Pawesome a răspuns:

Ai reusit sa ma faci sa imi dau ochii peste cap

| Hmmmm a răspuns:

Inca astept sa fiu uimit...

| CastraveteMurat a răspuns (pentru Hmmmm):

Surprinzător, și eu aștept...

| Hmmmm a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Cred c-o sa astept in van. Daca vrei sa uimesti ar fi cazul sa mergi dezbracata la inviere. Altfel, sansele-ti sunt nule.

| CastraveteMurat a răspuns (pentru Hmmmm):

Asta e o idee bună. thinking

| Uoana a răspuns (pentru CastraveteMurat):

laughing uau! la asta chiar nu ma asteptam!rolling on the floor pai.''prieteno'' nu observam cratima aia daca continutul era unu' ''inteligent''. Da' cand am citit ca ochelarii de soare se poarta iarna ''de smen'', iar fondul de ten ''strica'' tenul, nu m-am putut abtine, crede-malaughing

Si in plus, era o greseala de fondbig grin, daca stii sa faci deosebirea

| CastraveteMurat a răspuns (pentru Uoana):

Și a venit inteligenta. >big grin

Sa stii ca suntlaughing

Si inca n-ai intins covorul rosu?! waiting

| Patience a răspuns (pentru Uoana):

O sa intre in depresielaughing)) Las-o ca e suflet tanar si earolling on the floor))))

| Uoana a răspuns (pentru Patience):

Lollaughing

| CupcakkeCaffe a răspuns:

Chiar esti ciudata de ce ne-ar interesa pe noi cat de inteligenta sau cate greseli faci tu sau cine te corecteaza?

| CastraveteMurat a răspuns (pentru CupcakkeCaffe):

Și ce mă interesează pe mine despre ce crezi tu de mine?
P. S.: Mulțumesc dar știi, ciudat nu înseamnă rău ci special. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce tie nu-ti place altuia nu-i face.
Oricum suntem pe un site, nu la ora de romana unde profa te asteapta cu pixul ce si-l plimba prin catalog, facandu-te sa tremuri ca iar te va pune sa scrii un roman, ca sa nu mai faci greseli vreodata.
Ce-am mai aiurit pe aici.
Cred ca ai inteles ce-am vrut sa spun.

| thecakeisalie a răspuns:

N-am inteles mare lucru din 'intrebarea' ta, dar majoritatea oamenilor incearca sa corecteze pe ceilalti deoarece cu totii visam la o zi cand tot romanul va fi in stare sa scrie corect in propria-i limba.

| Evanna a răspuns:

"Va-ți gândit"? e "v-aţi".
Nici eu nu înţeleg ce vrei să dovedeşti tu aici. Am înţeles că cineva te-a corectat? Ai greşit, plăteşti, nu e logic?

| CastraveteMurat a răspuns (pentru Evanna):

Îmi pare rău că nu sunt perfectă, scumpo. Tu scrii mai corect?

| Evanna a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Da. Eu, spre deosebire de tine, nu fac greşeli de genul ăsta. Adică pe TPU, de un an şi jumătate de când am cont + alea aproape 7500 de răspunsuri nu am făcut niciuna gravă.

| CastraveteMurat a răspuns (pentru Evanna):

Așa, laudă-te că ai 7500 de răspunsuri. Că pe mine mă interesează câte răspunsuri ai, sau cum?
Daa, și pentru că am greșit un pic cu o cratimă gata E ATÂT DE GRAV!
O să fiu arsă pe rug. love struck

| Evanna a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Voiam să subliniez că, în atâta timp, nu am făcut greşeli de genul. Ţin minte.
Da. Astfel de greşeli subliniază că nu stai prea bine cu gramatica, şi că e cazul să te corectezi.

| Apache a răspuns (pentru Evanna):

Nu neaparat....de multe ori poate sa fie si neatentie
Multe persoane nu au rabdarea sa stea si sa isi corecteze fiecare raspuns inainte sa il publice....ma numar si eu printre ei, recunosc
2 ) spuneai ca ai 7500 de raspunsuri ...pe ce cont?

| Evanna a răspuns (pentru Apache):

Păi să stea să aibă grijă, că altfel te faci de râs.
Pe ce cont? Nu contează, că iar mă prind adminii şi mă suspendă. Am fost suspendată acum câteva zile pentru injurături adresate altor utilizatori. Cred că ţi-ai dat seama cine sunt.
Acum să nu mă spui.

| Patience a răspuns:

O sa chinui in iad dupa ce te ard pe rugrolling on the floor)))

Nu te stresa tot timpu se va gasi cineva care sa iti vada si cea mai mica greseala dar de ce te-ar interesa?

Eu stiu o vorba "Ca sa faci pe cineva prost trebuie sa fii de 10 ori mai prost ca el".

| CastraveteMurat a răspuns (pentru Patience):

Arde-mă! Ultima dorință a mea e să... să... săă... nu știu.sad

Atat de lezata te-ai simtit, m'?laughing)

| Patience a răspuns:

Nici macar nu conteaza daca ai facut greseli sau nu! Suntem oameni si toti la un moment dat o sa omitem o virgula sau o cratima sau le adaugam unde nu trebuie iar atunci se va gasi cineva care sa ne critice fara a ne lauda pentru ce am facut in trecutlaughing)