anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii lume! După o pauză de câteva zile revin să vă uimesc cu răspunsurile și întrebările mele inteligente! love struck
V-ați gândit vreodată de ce lumea se tot corectează atât? Și eu corectez uneori dar când e o greșeală mai mare de scriere. Am ca exemplu un răspuns unde mi-a scăpat o cratimă la cuvântul "evidențiate" (am scris evidenția-te, greșesc și eu ce dracu plus că mă presa timpul...) și repede, o domnișoară mai inteligentă ca mine(logic, când greșesc toți sunt mai inteligenți ca no, mă corectează!)începe să îmi spună că nu e așa, e altfel. happy
Acum pariu că toți o să îmi sară în cap pentru că la T/A se postează doar întrebări care intra în categoria amuzante sau inteligente și logic, eu nu intru acolo fiindcă am un nick aiurea și susțin religia și normalitatea omenirii că doar sunt o ciudată proastă și nebună. love struck

36 răspunsuri:
| Patience a răspuns (pentru Uoana):

O sa intre in depresielaughing)) Las-o ca e suflet tanar si earolling on the floor))))

| Pawesome a răspuns:

Ai reusit sa ma faci sa imi dau ochii peste cap

| Uoana a răspuns (pentru Patience):

Lollaughing

| Fragile a răspuns:

Mai bine lăsaţi toate certurile şi încurcăturile de pe aici şi faceţi ceva mai util, adică mergeţi cu mine să dau de mâncare la raţe. :3

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce tie nu-ti place altuia nu-i face.
Oricum suntem pe un site, nu la ora de romana unde profa te asteapta cu pixul ce si-l plimba prin catalog, facandu-te sa tremuri ca iar te va pune sa scrii un roman, ca sa nu mai faci greseli vreodata.
Ce-am mai aiurit pe aici.
Cred ca ai inteles ce-am vrut sa spun.

| thecakeisalie a răspuns:

N-am inteles mare lucru din 'intrebarea' ta, dar majoritatea oamenilor incearca sa corecteze pe ceilalti deoarece cu totii visam la o zi cand tot romanul va fi in stare sa scrie corect in propria-i limba.