Cel mai bine ar fi sa iti lasi imaginatia sa zboare, sa il faci dupa cum crezi tu. Bafta
Pai culoarea:mov
ce sa scrie:hannah montana
imprimeu:super cool si cam ata plz funda bafta la concurs:*
Eu i-ti propun ca, culoarea tricoului tau sa fie roz. Ar trebuii sa-i aplici niste paiete mici din care sa-ti iasa cuvantul hannah montana iar apoi sa il facidupa gusturile tale. Daca il faci dupa gusturile tale, adica dupa cum ti-l imaginezi tu sigura chiar daca nu castigi in realitate in sufletul si in mintea ta esti o mare invingatoare
Pai... ESTE ADEVARAT CE A SPUS KENNY. eu am facut odata cana mi-am folosit imaginatia ...si era foarte frumoasa, dar eram si la un concurs la scoala si le-au placut ca au pus-o in scoala apoi dupa un an m-i-a dat-o acasa atunci aveam 8 ani, iar acum am 19 ani si matusa mea are un copil de 4 ani si eu trebuie sa am grija de el si a vazut cana si a vrut sa o pastreze la el.
deci trebuie sa iti lasi imaginatia sa zboare ca sa le placa oamenilor
si nu sa copiezi de la alt om poate sa isi dea seama si nu o sa ii mai placa. deci noroc, succes!
Da-i siteul www.disneycannel.tv si iti va merge, iti promit.Acest raspuns la-i primit de la Alexndra Balinisteanu.
Da-i siteul www.disneycannel.tv si iti va merge, iti promit.Acest raspuns la-i primit de la Alexndra Balinisteanu, ma aduceti si alte intrebari daca vreti.
ramona11ramona întreabă:
Julyly2089 întreabă: