- Un zambet inseamna fericire, dar o lacrima nu inseamna neaparat durere. Poti plange cand esti fericit, dar nu poti zambi cand inima iti plange.
- Vrei sa stii daca sunt bine? … Da, sunt bine, dar sa stii ca ma prefac si mai bine…
- Speranta e zgomot, e suferinta, speranta este acea melodie trista pe care o cant si o astept mereu.
- Mi-ai vazut zambetul pe undeva? L-am pierdut aseara odata cu speranta de a te avea.
- Nu merita sa plangi pentru nimeni, caci cel care merita cu siguranta nu te va face sa plangi niciodata!
- Cum vrei sa ai cand nu iti doresti? Cum poti sa ceri daca nu indraznesti?
- Aripile ce mi le-ai dat mi s-au frant, iar acum sunt condamnata sa traiesc iar pe acest pamant…
- As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreau sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
- Fa ca zambetul tau sa schimbe lumea! Nu lasa ca lumea sa schimbe zambetul tau!
- Baby, vreau sa stii ca prietenia ta inseamna mult pentru mine. Plangi tu, plang si eu. Razi tu, rad si eu. Sari pe geam de la etaj ...ma uit in jos si atunci... rad din nou.
-(... ) - inchiriez spatiu publicitar. Rog seriozitate!
@Sybelleღ Asta zic toti ca tine. Altceva nu stiti decat sa va certti. Eu ti-am dat un sfat sa nu mai pui intrebari idioate ca noi nu suntem pe TPU ca sa iti cautam tie statusuri. Dar se pare ca nu sti sa te autocritici. Asa ca ma critici pe mine cu niste vorbe de copil de 12 ani cum ai zis tu '' esti un plod facut la betie taci din gura"
Sau poate chiar ai 10 12 ani. Daca e asa scuze. O sa te maturizezi tu cu timpul... Poate.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: