| Anisia170 a întrebat:

Heiii. Ce mai faceti? Poate cineva sa imi spuna ce s-a mai intamplat pe aici?(n-am mai intrat de prin decembrie 2013)

11 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Hey! Ok. Deci in primul rand au revenit multi utilizatori de prin 2013 asa ca mine si si-au schimbat numele...
Au intrat multi noi care raspund foarte mult si au plecat multi dintre cei vechi.
Sunt mai multi cei care raspund dar nu multi care o mai iau in serios. Oricum... la categoria Dragoste si Sex nu prea mai gasesti decat lucruri puse in gluma si rar probleme adevarate iar la Trivia si Amuzante este la moda sa faci oracole si povesti...Ce a ajuns lumea. laughing Ne plictisim, in fine.
Multi au fost banati si multora li s-a dus banul de atunci pana acum. Unii mai sunt si acum banati in fine. :O
O sa gasesti tot acelasi tip de oameni prietenosi doar ca mult mai glumeti ca sa zicem asa.
Nu raspund multi zilnic si nu raspund clar dar cei care o fac sunt persoane alaturi de care iti place sa-ti petreci timpul.
Cam atat ar fi de ajuns. Pana la urma e cam tot la fel ca atunci numai ca au devenit un pic mai glumeti si nu mai ia toata lumea in serios intrebarile.
Comunitatea a inceput sa se bazeze pe cantitate in loc de calitate. Adica prefera sa dea mai multe raspunsuri mici si mai slabe decat unul mare si elaborat.
In concluzie, multe s-au schimbat dar si mai multe au ramas la fel.
Ne pare bine ca ai revenit!
Succes!

-Blytz-

| Anisia170 explică (pentru RainmakerX):

Hei! wow nu ma asteptam sa primes asa un raspuns 'calumea' la categoria asta. mersi mult si chiar apreciez.

| RainmakerX a răspuns (pentru Anisia170):

Oricand smug

| LePotato a răspuns:

Multe si deloc marunte.

| Suck a răspuns:

Pai tu ai devenit iubita mea, maine e nimic nunta.

| Anisia170 explică (pentru Suck):

Ok sunt fericita smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a schimbat cam totul si totusi nu prea multe. Cam tot aia ce era pe atunci e si acum.

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns:

Te înțeleg, am pierdut șirul noilor useri de pe vremea aia până acuma rolling on the floor

| Anisia170 explică (pentru SmileyesotulmeusecretLOL):

Mi-e imi spui? Mai e cineva pe aici pe care as putea recunoaste?

| panda2002 a răspuns:

Pai, multe intrebari si de asemenea raspunsuri. happywinking

| Anisia170 explică (pentru panda2002):

Nu m-as fi astepat la asta.

Întrebări similare