Iaaauu ce dolce eee
E un kilometru de dulce!
Fraguta cu ciocolata si cu frisca amestecata, cu capsuna, manca, manca si vanilie zmeurica!
Ok. Inainte sa-ti bati joc de altii, de ce nu te duci in clasa intai sa inveti sa scrii si in clasa a doua sa inveti ortogramele?
"Vil prezint pe..." Vai ce ortografie mai ai. Si aici: "Cine vrea nise pui? ". Serios. Invata mai intai apoi bateti joc de altii.
Acum serios, nu inteleg ce aveti cu el? Este si el un om, nu va cunoaste nu v-a facut nimic, ce pana mea va luati de el? Asa ca sa va simtiti bine. Dar cum ar fi sa fiti voi in locul lui si sa fiti asa criticati ca dracu`. Acum serios, ce pana mea?! Wtf? E un om lasati-l intreaba lui, nu v-a facut nimic, ce va luati de el! Asa nu dovediti nimic! Dovediti doar cat de patetici si prosti puteti fii!
ByankaSustineCampaniaAntiRaport,drăguţă Biencuţa,numai vorbi tu la plural cu toată teoria ta de doică pe care ne-o dai nouă.
În caz că nu ai ochelarii aşezaţi,e trivia,amuzante. Poate tu pui ca puştii de a IIa la suflet dar aici glumim, râdem.
Dacă te oftici, ia-ţi zboru' după Giastin al tău
Bai!
@ByankaSustineCampaniaAntiRaport nu te mai da tu asa inteligenta pe langa noi si lasa-ne in pana ta in pace!
Chiar te credeam o persoana inteligenta pana am vazut faza cu "pana mea" ce *** ai pene? esti papagal sau ce? Nu mai venii tu la noi cu glume din astea de profesori ca ne doare-nnn! de ce zici tu acolo! "in pana ta" Si patetica si prosta esti tu ca te faci de *** la categoria T/A! deci, dupa cum zice @cŔii i-al pe Gistin si sclavii lui si du-te, du-te, du-te!
Byanka,Biencuţa,draga mea,înainte să ne critici pe noi:
"Invata mai intai apoi bateti joc de altii."
Se scrie bate-ţi(tu,bate-ţi, dacă vrei şi conjugat).Aşa că înainte să critici pe alţii că nu ştiu să scrie uite-te mai întâi la scrisul tău.Şi imediat începi şi tu să te dai mare folosind "wtf?" care acum câteva zile habar n-aveai ce înseamnă. Serios, eşti plictisitoare.
Si acum doamnelor si domnilor *tobe* noua melodie *suspans* a lui *urlete* Giastin Biberon *greieri* Huooooooooooo!
*apare un copil in scutec, fara pic de fl.ci pe picioare,cu par de fata si voce pitigaiata.
*cu cea mai falsa voce pe care o stie, ridicata la maxim, combinata cu bebeleasca si pitiponeasca( ceva ce numai Giastin stie)*
*muzica de film horror*
Si incepe:
It's close to midnight
Gaystin's lurkin'in the dark
Under the moonlight
You see a sight that almost stops your heart (Gaystin`s face)
You try to scream *ahhhhhh*
But Gaystin takes the sound before you make it
You start to freeze
As horror looks you right between the eyes
It`s Gaystin`s smile
*cu cea mai falsa voce ever*
'Cause this is thriller
Thriller night
And no one's gonna save you
From the beast about to strike
You know it's thriller
Thriller night