Hihi, multumesc, dar cum naiba daca eu intru pe T/A de 5-6 ori pe saptamana, maxim ?
Eu daca as nominaliza, as face-o pe mai multe premii, sa zic asa.
Cretaker pe veci, mai trebuie' sa zic de ce?
Apache - pentru inteligenta si pentru ca apare mereu cu un raspuns, o varianta de gluma la care nu s-a mai gandit nimeni inainte. Cel putin asa imi pare mie
Kazimir - pentru poeziile de pe blogul lui
Mufla - pentru creativitate
Bastet - creativitate si originalitate
ChioruL - pentru caterinca ce o face la stiti voi ce categorie. Si pe buna dreptate.
Nimeni...un expert t/a si-ar lua toata categoria in cap pentru ca ar trebui sa fie dur si sa isi faca datoria de expert, dar in acelasi timp sa fie si amuzant!
...nu prea gasesti persoane si amuzante, si sa isi ia rolul in serios
Pai cred ca ar fi nominalizati:
jelli,kazimir,apache,mufla, si ar mai fi cativa, dar nu imi amintesc
Pai,da,dar in cazul tau e calitate, nu cantitate
Eh, multumesc daca e sincer.
Nu-s pupincurista
Ma bucur atunci .
Lol,mersi.
Hihi, multumesc, dar cum naiba daca eu intru pe T/A de 5-6 ori pe saptamana, maxim ?
Eu daca as nominaliza, as face-o pe mai multe premii, sa zic asa.
Cretaker pe veci, mai trebuie' sa zic de ce?
Apache - pentru inteligenta si pentru ca apare mereu cu un raspuns, o varianta de gluma la care nu s-a mai gandit nimeni inainte. Cel putin asa imi pare mie
Kazimir - pentru poeziile de pe blogul lui
Mufla - pentru creativitate
Bastet - creativitate si originalitate
ChioruL - pentru caterinca ce o face la stiti voi ce categorie. Si pe buna dreptate.
Apache...cu siguranta Apache.e un user inteligent dar cu un simt al umorului dezvoltat!
Eu...
Hai frate terminati cu intrebarile astea. Au mai fost puse. Cauta pe Google.
Tu vorbesti singura, frumoaso? Stii, imi plac persoanele cu multipla personalitate, care vorbesc cu mai multe persoane din ele insasi .
Eu am multe personalitati. Deci ma placi?
O, ce draguta esti!
Sunt o faina, nu trebuia sa imi spui . Si da, si tu esti si mai faina, dar cealalta tu nu pare asa. Deci, cum judecam?
Grea decizie Pai eu minus cealalta eu da cam frumusica. Nu crezi?
PS: Nu ma pricep la matematica. Nu stiu cu ce se mananca.
Cu varza, ca nici eu nu ma pricep, fainaOnlyxDv1.
Multumesc?!
Macar recunosti deci automat nu esti.
Julyly2089 întreabă: