O’Brien,Dicaprio,Ackles,Depp
Daaamn, ai ales numai hotties c: Mi-a fost greu sa gasesc altul care sa concureze cu ei
http://i.imgur.com/Y4c1iyf.png
Chiar este fain...mie mi-a placut!
Cu cine te asociez eu?
Donald Sutherland mai rar
http://i628.photobucket.com/......010_02.jpg
, in rest cu Clark Kent
http://i296.photobucket.com/......W-0002.jpg
Sper ca dupa acest edit sa se vada pozele...
Uuu Sutherland
Eu ii zic Snow (President Snow din The Hunger Games) asa m-am obisnuit
Mi-a placut primul film din serie doar
Le-am vazut aproape pe toate...mai trebuie ultima parte si gata...primul a fost original dupa au inceput sa abereze tot felul de _____, au schimbat regulile pe parcurs si m-au enervat. Partea a 2-a mai e cum mai e dar la partea 3 m-am chinuit sa nu adorm cumva. Sper ca 4 sa fie cat de cat interesant ca de nu atunci ma supar. Ce pot sa zic? Ne consolam cu Divergent.
Divergent de altfel, a fost ok doar primul (Insurgent ala...meh)
Eu nu am vazut niciodata un film la care partea a 2-a sa fie mult mai tare decat prima...
Hmm, asta e posibil sa fie o chestie ce tine de prima impresie...adica vezi un film (care e trilogie sa zicem) si na, fiindca iti place filmul si pentru ca prima parte ai vazut-o "for the first time"(stiu suna aiurea, dar nu stiu cum sa ma exprim ) esti impresionat. Dupa, a 2a parte iti place (poate) dar nu la fel de mult cum ti-a placut prima parte, fiind deja obisnuit (plictisit) cu(de) poveste[a] (e o chestie la nivel psihologic). Ca sa intelegi(asta presupunand ca n-ai inteles ce vreau sa zic) sa zicem ca azi mananci un nou tip de inghetata(ex: cu aroma de bbq =]] ) e, vai prima o sa-ti placa mult. Dupa cand o mananci pe a 2a(nu imediat, asta ca sa nu zici ca e prea devreme si nu mai e acelasi "feeling") sa zicem dupa 1 an, o sa-ti placa iarasi mult, insa nu cum ti-a placut prima data. (deja aberez si nu cred ca are logica in totalitate ce am spus, sorry ).
Am vazut o trilogie(cred ca trilogie era)in care mi-a placut a 2a parte ^ ^
Nu aberezi, inteleg ce vrei sa zici. Am vazut anime-ul Death Note cand aveam vreo 12 ani si mi-a placut mult. Acum m-am uitat iar (cu toate ca stiam ce se va intampla dar vag) si iarasi mi-a placut mult. E ceva de genul, nu? Inteleg ce vrei sa zici
Nu cred ca ai inteles (sau ai inteles insa nu ai dat exemplu bine)
Rezumat: Prima parte din film, fiind prima(logic) ti se va parea "wow" iar a doua parte mai putin "wow" fiind deja familiarizat cu povestea etc. (dar acum depinde, ti-am zis...am vazut o a2a parte a unui film care mi s-a parut mai faina decat prima ^^)
Okay. Am inteles
Nu aveti voi norocul asta . i-am furat telefonul prietenei mele ca tot doarme si am zis sa mai intru putin pe aici sa vad cine mai este. in 2 3 saptamani ma intorc acasa si o sa iti dispara " dorul" de mine
nu pleci si tu la mare vara asta?
Haha, ce "actor"...ce denota aceasta poza? ca te-ai ofticat ca te-am asociat cu actorul ala
sunt fericit ca mai inclus macar, nu ma pricep in filme sorry, prima data aud de actorul ala, dar e ok
Daca-mi dadeai altu' nu cunosteam oricum, deci imi place!
Nu stiu daca ai pus sau nu actoru' mai sus da' tu esti Orlando Bloom!
Am editat, trebuie sa apara acum...scuze
Draguuuut.
Era tare si daca puneai Eva Longoria sau Angelina Jolie (sper ca am scris bine) sau Liam Neeson ( aici n-are cum ) dar e bine asa.
Era tare....nu era tare, asa am "simtit" eu asa am pus...deci nu-ti place
Vrei sa editez sa pun pe altcineva?
Nu, lasa ca e dragalasa fata.
Nu-s pretentioasa.
Imi place ca nimeni nu a facut asta pana acum
"Astept un actor cu care ma asociati voi (chiar sunt curios =]] )"
Yep e Dean
Apropo, credeam ca ai murit
Nu mi-a fost dor de tine...da' ma rog ^^
Si nu, nu plec...nu suport caldura de fel (daca ar fi sa plec, as pleca undeva unde e mai racoare , daca...)
"Nu mi-a fost dor de tine...da' ma rog ^^" de aia am pus intre ghilimele cuvantul
Eva Green e una dintre actritele mele preferate
Sa inteleg ca sunt una din actritele tale preferate...
Cool.
"Cool" -normaaal! ))
Pe tine nu te stiu , esti noua?
Da!
Poftim :D
Vanessa Marano
http://i2.listal.com/image/2835039/500full.jpg
Julyly2089 întreabă: