Oh,that parody;~; right in the feels
Oricum incearca Shingeki no kyojin sau Durarara. Sau poate Haikyuu :}
Merita!
Uite ce mi-a placut mie:
Tokyo Ghoul 1 si 2 (sezonul 3 apare peste o luna)-Anime psihologic (imi place enorm)
Sword Art Online 1 si 2 (sezonul 3 apare in Decembrie)-Actiune/Romance/Drama/Fantasy
School Days (daca vrei ceva strange cu dragoste in liceu)
Mirrai Nikki (tot strange dar mie mi-a placut)
Akame ga Kill (actiune/este cu o rebeliune)
White album 2 (daca iti place muzica japoneza si romance)
Soredomo Sekai (tot romance doar ca mai are si actiune pe ici pe colo)
Zetsuen no tempest (nu pot explica in cuvinte, e cu magicieni si are o poveste foarte faina)
Another -Un pic de horror si psihologic (un pic numai)-Are animatiile faine, in rest nu e o alegere buna pentru inceput.(Poate altadata)
La school days daca te uiti atunci sa sari peste ultimul episod neaparat!(evident daca vrei sa te enervezi si sa ramai marcat, uite-te si la el)Anime-ul merita dar are un sfarsit de...
Pot sa continuu la infinit...doar spune ce iti place.
O sa le verific pe toate . de SOA am mai auzit
Thx
Ma bucur enorm numai ca SAO nu este chiar cea mai buna alegere pentru inceput. Intr-adevar este foarte bun doar ca unele faze sunt de umplutura...Devine plictisitor la final. Poate daca ai spune ce gen iti place te-as putea indruma spre ceva potrivit.Toate din lista sunt foarte diferite unele de celelalte!
Ce ar fi sa-mi lasi mesaj in privat cu ceea ce cauti mai exact? O sa ma uit diseara si o sa-ti spun care merita sa-l vezi primul, in functie de preferinte.
Sa nu fie romance sau cel putin sa nu fie 99% romance
:)) Bine... Atunci taiem pe School Days si Soredomo
Vrei ceva ciudat care sa iti placa (ATENTIE NUMAI PENTRU CIUDATI CA MINE- sunt psihologice) -Mirrai Nikki si Tokyo Ghoul (Personaje NEBUNEEE!, mai ales Yuno din Mirrai Nikki :3)
Vrei ceva vai de el cu sange si animatii tari-Another
Putin din toate-SAO
Actiune/Drama-Akame ga Kill
Indecis inca?-Zetsuen no tempest- cea mai bizara alegere pentru a incepe sa te uiti la anime-uri, de asta s-ar putea sa-ti placa.(Sa ai rabdare la primele 3 episoade...sunt mai monotone)
Uite personajele mele favorite/poate te conving asa
Yuno-Mirrai Nikki https://www.google.ro/......ps?/search
Kaneki oto-mask-red-eye-jswm72-1600x900.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwall.anonforge.com%252Ftokyo-ghoul-kaneki-ken-photo-mask-red-eye-jswm72-1600x900%252F%3B1600%3B900
Mie mi-au placut enorm...
Imi plac serialele/filmele psihologice(adica le iubesc practic) deci o sa-mi placa si anime-urile de genul
Ma bucur mult! Vizionare placuta atunci! Sa-mi spui daca ti-au placut, te rog!
Si daca nu ti-au placut! M-as bucura sa mai fie cineva pe aici care sa aiba aceleasi gusturi ca mine la anime-uri!
Lasa-mi in PM unde le pot vedea
Acum ma duc la liceu. O sa ma interesez deseara!
Poate gasesc eu
Thx
Diferita dubios)
Final "wtf" si mai dubios
Thx.
Nu te apuc ade animeuri cele mai mari greseli ale lumi cand ma uita la asa ceva imi vine sa im scot pchi si sa imi tai venele cu lingura
Niste detalii... ceva?
Daca vei ajunge la ultima serie, vei plinge ca un copil mic, asta-i tot ce-ti spun.
Daca zici tu
Mersi
Acum incep cu pomelnicu' :
1. logic ca merita, ce poate fi mai frumos ca un anime bun?
2. Kuroshitsuji 4 sez
3. Uraboku
4. Amnesia
5. Kamisama Hajimemashita 2 sez
6. Hellsing
7. Uta no prince sama (2 sez)
8. Dramatical murder
9. Tokyo ghoul
10. Zankyou no terror
11. Diabolik lovers
etc...
Thx
Zankyou no terror a fost cel mai tragic
De ce plangi?, nu plange >
E prea trist. Am plans 1 saptamana la acel anime.
Nasol, bine de stiut.
Hm, nu, nu merita sa te apuci de anime-uri. sunt unele anime-uri care merita vazute, dar pentru putinele alea care sunt, crede-ma ca nu merita sa te uiti la tot ce-ti cade in mana pentru ca majoritatea-s la fel.
eu zic sa incerci Clannad, e cam singurul care m-a dat pe spate
Da
Princess Mononoke; Wolf Children Ame and Yuki; Origin - spirit of the past; Howl's moving castle; Berserk; howl's moving castle; Spirited Away; Castle in the sky; Arrietty si neaparat The Girl Who Leapt Through Time (e preferatul meu).
ayase întreabă:
Julyly2089 întreabă: