Mai vezi care mai e treaba pe TPU si dupa sa vi la T/A ca pe aici sunt "useri vechi si amuzanti"sau daca nu iti pasa ce zic (te obisnuiesti. experienta propriestai aici dupa un timp nu o sa te mai injure (sper)
pe aici se injura si nu se raporteaza dar daca te duci la S/F o injuratura nu cred ca traieste mai mult de 2 min
T/A inseamna Trivia/Amuzante si asa si cu celelalte prescurtari
cea mai populara de pe TPU e NoName (cea care e userul anului si expert ca asa mai sunt multi cu numele asta)
Welcome (asta daca nu ne iei la misto cu intrebarea asta cum se obisnuieste pe aici)
Aha...cum zici tu...
P.S: tu crezi ca vreunul dintre noi a facut nunta cu alai cand a intrat pe TPU, sa stie toata categoria? siiiii, ca sa-mi fac un final dramatic, poate sa plouaa cu stupizi de la tine si de la tot neamu` tau!
Daca esti noua cum poti stii de funda? Sau de faptul ca pot fii useri cunoscuti de toti? Ha? Si chiar ti-ai pus numele "usernou"? Sa fim seriosi...
Iti dau eu un sfat : nu lua in seama toti frustratii sa vezi ce bine o sa te integrezi...bafta si bun venit
GrimReaper ti se par amuzanti useri ce au postat anterior? mie sincer nu...ii consider amuzanti pe cei care stiu sa dea o replica/gluma INTELIGENTA nu boschetari din-astia cu dume de bazar,, dispari de pe t/a,, au uitat sa spuna : ce sa intampla daca NU pleaca? o/il cauta la domiciliu?
oana_3228 întreabă:
Julyly2089 întreabă: