| Florinaa14 a întrebat:

Hello tuturor am si eu o intrebare ieri am primit o pisica e de la sefa tatalui meu si 3 zile s-au chinuit oameni sa o prinda si sa o aduca la mine in sat precizez ca erau intr-un sat din apropiere ok sa revenim la subiect pisica e o corcitura si e cam salbatica stiu ca ii trebuie timp sa se acomodeze dar imi este frica ca daca o las afara sa nu fuga maine o dau cu unt pe labute (nu am avut unt ieri si astazi am cumparat da n-am fost acasa)laughing dar alte metode stiti sa o fac sa nu mai fuga.pe mine nu mazgarie cand vreau sa o prind dar pe alti mai scoate ghearele si totusi e speriata de toti aseara a dormit in casa dar azi i-am pregatit un pat afara ceva raspunsuri pls :X:Xfundita am pus intrebarea la T/A pentru ca e vizitata aceasta catogorie...

4 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

Dă-i mâncare până explodează.

| DrunkShepp a răspuns:

Mda e ''vizitata'' cum zici tu doar ca aici daca pui intrebarea te iau toti la misto.mai bine o pui la hobbies&pets.sunt multa obsedata din astea grav de pisici care de abia asteptau o intrebare ca a ta!

| ISaidHelloToMe a răspuns:

''mazgarie''?
Este un nou cuvant din dictionar?
Pentu ca eu am cautat acest cuvant si nu l-am gasit.

| Mary24 a răspuns:

Mai tine-o un pic in casa cateva zile sau o saptamana
o sa se obisuiasca cu voi si eu am avut asa pisica dupa o saptamana sau
chiar o saptamana si ceva sa obisnuit cu noi si am lasat-o afara si nu a fugithappy