1.Trei femei stateau de vorba pe timpul lui Ceasca despre posibilitatea contraceptiei.
Prima spune:
- Pe mine ma doare in fund! Sotul meu este ginecolog si in caz ca raman imi face el un chiuretaj.
A doua spune:
- Si pe mine ma doare in fund! Sotul meu este farmacist si imi aduce pilule anticonceptionale, deci nu am probleme!
A treia spune:
- Si pe mine ma cam doare in fund! Dar barbata-miu mi-a zis ca o sa ma obisnuiesc
2.Un cetatean merge la doctor.El ii spune doctorului ca are dureri de ficat.
La care doctorul il intreaba:
- Ce ai mancat aseara?
Cetateanul raspunde:
- Oua.
Doctorul il sfatuieste:
- Incearca sa nu mai mananci oua.
A doua zi merge cetateanul la doctor si ii spune:
- Ieri am mancat oua si m-a durut ficatul si azi am mancat ficat si ma dor ouale.
SelenaGomez_9845 intreaba:
Hello! Vreau si eu bancuri bune, care chiar sa ma faca sa rad! Cel mai amuzant primeste fundita!
Kazimir a răspuns: google
MOARTEEEEEEEEEEEEEEE!
Noroc că am închis boxele înainte.Am văzut că la link nu scrie nici fotokristall nici killerjo, deci credeam că nu e de groază.
Noroc că am închis repede.
-cioc cioc!
-cine e?
-o banana
-si mai cum?
pai nu mai e ca ma mancat cineva!
Un psihiatru avea la rand 4 mamici, fiecare venita cu copilul ei. Dupa cateva teste, doctorul constata ca toate mamicile au cate o obsesie. Ii spuse primeia:
- Doamna, tu esti obsedata de bautura. Pe fiul tau il cheama Brandy.
a2a: Tu esti obsedata de mancare. pe fiica ta o cheama Candy.
a3a: Pe tine te obsedeaza banii, drept urmare fiica ta se numeste Penny.
la care a4a se ridica indignata, si spuse catre fi-su: " Haide Dick! Plecam acasa!" )
sau
2 vecini care stateau in blocuri paralele au iesit in acelasi timp pe balcon. Unul dintre ei il suna pe celalalt si ii zice:
-" Mai vecine.cand e ma ziua ta?"
-" pe 28 mai ma. de ce?"
-" pai vreau sa iti fac cadou niste jaluzele.sa nu mai vad mereu cand ti-o tragi cu nevasta-ta!"
-"aha. dar ziua ta cand e ma?"
-" pe 2 februarie. da de ce intrebi?"
-" sa iti fac cadou in binoclu.sa vezi a cui nevasta e!"
funda?
1fanTPU1 întreabă:
cici_3783 întreabă:
YoYoJuSt4U întreabă: