"Da ce e vina mea ca am vazut o musca? Am luat slapul si am dat dupa ea prin casa.N-am palit-o! Am luat telefonul nu am palit-o.Am luat ciocanul si pe cand sa dau in ea s-a pus pe televizor, si cum eram nervos am dat tare si ciocanul a intrat in conexiune cu viteza aerului si a luminii ceea ce a determinat ca zborul sau sa se faca mai rapid cu un procent de 16% si ceea ce a determinat ciocanul sa patrunda prin ecranul televizorului de 16 inchi si sa se duca la cutia de sigurante facand-o praf.partea buna: am omorat musca!"
Pai ce e vina mea ca televizorul a intrat in bata mea? Sau Pai ce e vina mea ca mainile mele sau vrut sa il sparga?
"Pai ce, e vina mea ca a intrat o bata de baseball in ecran?" sau "O minge astronomica a intrat in coliziune iminenta cu suprafata pixelata a cutiei tehnice cu imagini miscatoare si colorate!"
Cele mai tari scuze pe care le-am auzit pana acum )))
@mhn24, nu ma mai crede... asa a patit telecomanda, telefonul, un monitor... deci daca stau sa ma mai gandesc nu ar fi mare lucru sa ii zic asa si de televizor daa iar o sa-mi dea flori
Ehhh... promit ca nu mai beau pana cad jos dupa mahmureala de dimi, niciun televizor nu`mi mai sta in cale
aaa... am uitat : sorry! si nu, nu iti iau alt tv
Spune ca te-ai impiedicat in ceva si ai lovit altceva care s-a dus spre televizor
DaciaRomania întreabă: