| AlQaeda a întrebat:

Help straight face. S-a spart televizoru din greseala whistling. Ceva scuze? straight face

Răspuns Câştigător
| Pralină a răspuns:

"Da ce e vina mea ca am vazut o musca? Am luat slapul si am dat dupa ea prin casa.N-am palit-o! Am luat telefonul nu am palit-o.Am luat ciocanul si pe cand sa dau in ea s-a pus pe televizor, si cum eram nervos am dat tare si ciocanul a intrat in conexiune cu viteza aerului si a luminii ceea ce a determinat ca zborul sau sa se faca mai rapid cu un procent de 16% si ceea ce a determinat ciocanul sa patrunda prin ecranul televizorului de 16 inchi si sa se duca la cutia de sigurante facand-o praf.partea buna: am omorat musca!"

12 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Zi că i-a crăpat capul de la atâtea zăvorane şi columbeni! laughing

| ViezurE a răspuns:

Pai ce e vina mea ca televizorul a intrat in bata mea? Sau Pai ce e vina mea ca mainile mele sau vrut sa il sparga?

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

"Pai ce, e vina mea ca a intrat o bata de baseball in ecran?" sau "O minge astronomica a intrat in coliziune iminenta cu suprafata pixelata a cutiei tehnice cu imagini miscatoare si colorate!"

| Polaris a răspuns:

S-a spart singur.

| Polaris a răspuns:

Ok, atunci dă vina pe Muflă.

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Cainele a fost! Daca dai vina pe mine te omoooor!

| AlQaeda explică:

Cele mai tari scuze pe care le-am auzit pana acum rolling on the floor)))
@mhn24, nu ma mai crede... asa a patit telecomanda, telefonul, un monitor... deci daca stau sa ma mai gandesc nu ar fi mare lucru sa ii zic asa si de televizor daa iar o sa-mi dea flori laughing

| CoffeeTIME a răspuns:

Ehhh... promit ca nu mai beau pana cad jossmug dupa mahmureala de dimi, niciun televizor nu`mi mai sta in cale oh go on

aaa... am uitat : sorry! si nu, nu iti iau alt tv

| Petre a răspuns:

Zi că a făcut dintr-odata "BĂĂĂĂU" şi te-ai speriat.

| Karizma a răspuns:

Spune ca te-ai impiedicat in ceva si ai lovit altceva care s-a dus spre televizor happy

| Ahla a răspuns:

Da vina pe mine.

| LuLusHooOr a răspuns:

Lol ce prostie straight face

Întrebări similare