Stii care e diferenta intre Individul2003 si un cartof? Inca n-am taiat cartoful.
{
Daca tot ai raspun la turbox pune si o gluma mai jos
Şi o glumă mai jos.
Badea Gheorghe se intoarce acasa cam cherchelit impreuna cu prietenul sau.
-Bre, culca-te cu nevasta-mea in seara asta si n-o sa regreti! zise badea Gheorghe bunului sau prieten.
Acela, vazand ca nu e de glumit s-a si executat, iar a doua zi vine multumit la el si-i spune:
-Ba bade, da' teapana mai e nevasta-ta!
-Stiu, asa e de vreo cateva zile! raspunse badea Gheorghe
Stefan Cel Mare in timpul unui important consiliu militar impreuna cu cei mai importanti boieri ai tarii. La un moment dat intra fara sa se mai anunte un soldat obosit de cat alergase:
-Maria ta, vin turcii peste noi!
Stefan: -Cati sunt?
-Vreo 10 mii! raspunde soldatul.
-Bine! spune Stefan. Lasa ca-i razbim noi. Numai sa-mi aduceti camasa rosie sa nu vada soldatii nostri daca sunt ranit.
Dupa vreo doua luni povestea se repeta. Dar de data asta turcii erau vreo 20 de mii. Stefan ii linisteste pe cei prezenti si cere sa i se aduca camasa rosie.
Mai trec vreo trei luni si iarasi vine soldatul disperat:
-Maria Ta, vin turcii peste noi!
Stefan:-Cati sunt?
Soldatul:-100 de mii
Stefanine, du-te si adu-mi pantalonii aia maro...
Știi bancul cu bascula?
Pe stradă trecea bascula,
Cip-cirip, mânca-mi-ai p.a.
Dar știi bancul cu mașina?
Pe lângă mașină trecea bascula,
Cip-cirip, mânca-mi-ai p.a.
Un banc?
Fii atent, cand esti cu altii si vrei sa le zici un banc, zizi:
: "Sunt doua castele(x si y) despartite de o padure foarte mare. Regele castelului x are o fata numai buna de maritat, iar regele castelului y are 3 feciori si ii zice celui mai mare:"Regele regatului de dupa padure are o fata numai buna pentru tine, du-te, cerei mana ca regatele noastre sa se uneasca." Feciorul se duce, dar in padure sunt niste gay care dezvirgineaza orice barbat prind. Feciorul este prins si ca prin minune reuseste sa scape dar nu a mai ajuns la regatul x. Regele regatului y ii spune si feciorului "mijlociu" ce i-a spus si celui mare, acesta accepta, se duce si este prins de gay, acesta scapa ca printr-o minune, dar nu mai ajunge la regatul x. Regele regatului y ii spune si feciorului mic ce i-a spus si celorlalti frati ai sai. Acesta, stiind ce s-a intamplat cu fratii sai, se duce mai intai la un vrajitor, acesta ii da o crema si spunandu-i: "Cand vezi ca vin gayii sa iti freci mainile cu crema asta". Feciorul ia crema si pleaca. Cand sa vada castelul regelui x vede si gayii care vin spre el. Acesta ia crema si isi freaca mainile iar gayii se uitau la el cum isi freaca mainile." Iar tu, iti freci mainile si repetand intr-una "iar gayii se uitau la el cum isi freaca mainile" pana cei ce te asculta se prind ca tu ii faci gay in mod indirect.
Trei lilieci fac concurs de supt sange:
Primul: se duce repede si intorce cu sange la gura
-Ma, stiti vaca aia?!
-Da!
-Am sup-to pe toata!
Al doilea:se duce foarte repede si se intorce pe jumatate plin de sange
-Stiti cireada aia de vaci?!
-Da!
-Am supt-o pe toata!
Al treilea: se duce extrem de repede si se intorce plin de sange pe cap de data asta.
-Ma, vedeti stalpul ala mare si gri?! Eu nu l-am vazut