Colege asa mai trilulilu am eu una se apuca si canta singura, cand aveam romana statea in spatele meu si canta cantecul ala cu melcul sau cand aveam religie ne-a dat profa o carticica mica si incepea sa citeasca cu voce tare apoi la sfarsit zicea : amiiiin
sau la ora de bio a intrebat-o pe profa cum scuipa cainii
si a primit un 3 la mate si a inceput sa rada era foarte fericita si il mai tragea pe colegul de banca de gluga sau de guler si il striga in ore iubii ce faci iubii si intr-o ora de religie cum avem noi mobilierul este un dulap mai mic pe care poti sa stai, ea in ora s-a intins pe el si si-a pus cateva haine peste, abia la sfarsitul orei a vazut-o profa si a trimis-o acasa sau isi mai lasa haine la scoala, i-am gasit intr-o zi pantalonii in dulap, si o luna a lipsit de la scoala si avea mizerie in banca iar diriga ne-a pus sa-i facem curatenie si i-am gasit o soseta intr-o zi a venit cu trcioul de pijama la scoala era larg si se vedea cam naspa pe sub bluza dar ea era foarte mandra ca avea tricoul de pijama e cam nebuna poate nu te-a amuzat asa tare, dar cand o auzi ce zice e altfel
Pai si eu am avut o golega c-am 'tralalala' incepea sa cate din senin urla sarea era putin mai iesita din comun dar era de gasca
Am o colega. E mai mica cu un an decat ceilalti.
E hippie rau ...
Danseaza, canta, aplauda si se bucura degeaba. Ba mai mult! Tipa la noi ara motiv .
O data i-am ridicat un creion de jos sa fac pe politicoasa si ea a inceput sa tipe la mine ca de ce am stricat pozitia creionului si ca s-a chinuit sa-l aseze asa. Are multi prieteni dar si mai multi care n-o sufara. E un pic sarita de pe fix. Nu e o tragedie. Uneori e bine sa ai astfel de prieteni
secretname_8475 întreabă:
DaciaRomania întreabă: