| KamaSutra a întrebat:

Hey Crompuleț
Iti place poza mea de profil?
>:

34 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Imi place.asa arata ultima mea prietena dupa ce i-am dat unasad

| LePotato a răspuns:

Crompulet ai grija ce zici, atat iti spun.

| syd2 a răspuns:

Sincer e nasoala nu-mi plac astfel de poze.

| L1feDRAIN a răspuns (pentru syd2):

A ta e nasola rolling on the floor

Da-mi voie sa te sarut. Si pe fotografie si altundeva. rolling on the floor

| syd2 a răspuns (pentru L1feDRAIN):

Da-mi voie sa-ti spun ca esti un ratat care a plans cu lacrimi de crocodil dincauza unei conversatii intre mine si ea
PS: Asi am vorbit cu ea, si a spus ca o sa te ignore tot anul

Doamne nu am dorit sa scriu raspunsul 2 tie big grin

Ce? Stiu ca tu imi strici reputatia si ma faci tot ma josnic fata de ea macar ca nici nu m-a vazut sau auzit. doar tu ii spui minciuni sa nu mai aiba ceva cu mine.
Tu esti contra mea. Prieten mai esti. sa mori mai repede.

Nici eu nu am dorit sa-l scriu pe-al meu, dar ar trebui sa ai o alta atitudine fata de mine, poate mi-o schimb si eu.

Nu, am zis de raspunsul 2.
De primul nu regret, dar tu de al tau ar trebui. Nu imi esti mare persoana sa ma comport cu tine de parca ai fi mai presus, tu esti om ca toti oamenii doar ca mai penibil.

Prietenia nu neaparat se manifesta prin compasiune.

Penibil esti tu si visele tale umede, visezi sex cu ea in toata noaptea, si te crezi sfantul sfintilor defapte esti un shjzofrenic stii ce : иди нахуй пидар ебучий машку жэбал.

Aha, lasa.
Tu esti cel penibil pe fruntea caruia ii scrie 669.
Nu visez in fiecare noapte, de fapt chiar rar.
Nu ma cred sfint, asa tu ma vezi.
Маму ебань только твою, она тебя сука родела, она сука тебя убёт во время сэкса! cукин ты сынок.

Atatia greseli gramaticale mai deschide si tu cartea de rusa cand ai ocazia
Нахуй пашол пидарас иди дрочи в стороне пока я и Екатерина будем пить чяй понял меня сучара ебучяя ЕБАЛ твою...

Nu am greseli asta tu esti orb si vorbeste in romana sa vada toti cate injuraturi iti ies din gura ta oribila, mai bine ai coase-o. Sa bei ceai cu ea ah?
Tu esti ipocrit se vede asta, cu ea te comporti altfel si cu mine altfel, vrei sa ma pui la punct volosind-o si tot odata sa de ascunzi dupa ea sa creada ca eu sunt cel prost, anormal. Ai posibilitatea sa vorbesti cu ea si te folosesti de asta ca un dusman.
Ok, asa sa fie.
Nu tii cu mine prietene, atunci bye bye prietenie.

Traducere pentru toti romanii pe scurt ce spune asa zisul vostru prieten si asa zisul inteligent Dantelion (am sa incerc sa pun cenzura)

Du-te la dracu ratatule, du-te si m@sturbeaza-te pina eu si Ecaterina (Fata pe care eu o plac si ea nu) o sa bem ceai, mai inteles tu c*rva fu*uta, o *** pe mama ta.

Pentru detalizare, acea fata nu-l place peel nu pe mine, eu si cu ea suntem doar prieteni buni. Multumesc ca te-ai ofticat sa traduci.

Da m-am ofticat, si am sa trimit linkul asta la toate persoanele care te cred "om".

Nu trimite deja plang rolling on the floor tare-mi pasa stii, asa imi pasa ca o sa trimiti la toti ca si de bunica lui Miez.

Nu te preface,(inca o data demonstrez ca esti ipocrit) nu trimit la cei care crezi tu. (De exemplu: Daisuki care te ignora)

rolling on the floor si daca trimiti, ce o sa se intample o mor sau ce, ti se pare ca pe ei ii intereseaza cine sunt eu? wow, nu-mi pasa, am mai spus.

Mie imi este tot una.
Nu arata indiferenta, fac ce vreau eu, asa o sa imi fie mai usor sa traiesc pe lume.

Si inca ceva lecuieste-te schizofrenicule Slender hui.

Aha,
Tu inchide-ti odata gura ca trebuie sa ajunga la posta ta acul si ata trimisa de mine sa-ti cosi gura.

Pai tu esti shizofrenicul nu eu, Sliendier p u l o i, ma faci sa rad Altair, Ruvik, iti mai lipseste un **** lipit de frunte.

Tie iti lipseste ceva.

Si daca iti sunt penibil e problema ta, nu a mea.
Asa ca zboara de aici cu aripile tale de "anger".

| andreeaandra989 a răspuns (pentru syd2):

rolling on the floor)) ok deci care este premiul la acest "Concurs de injuraturi in rusa?" laughing))) Baai aici sincer chiar ai dreptate... nu te contrazic desi nici nu stiu povestea ma rog rolling on the floor

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Doar eu îi zic Crompuleț

| Croampa a răspuns:

Nu-i amuzant
Cand a aparut notificarea era sa fac infarct

| anonim_4396 a răspuns (pentru Croampa):

Ce bine imi pare.
Haha laughing.

| Croampa a răspuns (pentru anonim_4396):

Wow!

| Mieeez666 a răspuns:

De cand iti plac tie astea?