Gata,m-am prins. Bafta
Te-ai prins? Fara griji nu sunt el.
Nu asta am vrut sa zic(Nu in totalitate cel putin...). Am gasit inlocuitor deja. :3 Pe tine.
BTW Merci ca mi-ai recomandat anime-ul My Little Monster.Ce anime-uri iti mai plac?
Imi plac alea de dragoste, si Fairy tail mi-a placut doar primul sezon de al doilea si-au batut joc producatorii.
Inafara de
Shigatsu wa kimi no uso. ^_^
Nu m-am uitat la Fairy tail. E un pic cam mare pentru mine. Prefer anime-urile mici de vreo 24 de episoade. Oricum am auzit ca este frumos.Se uitau niste colegi la el mai demult.
,,dure-m-ar capu' "
--- replică celebră-n clasa mea
sau...fosta mea clasă
ei da, ce bine c-am scăpat de ei
Aha, sunt inca pe site si voi sta aici vesnic, si nu spera ca voi pleca, fiindca voi fi aici. http://38.media.tumblr.com/tumblr_m1f0ozGVEm1rssfdao1_500.gif
E bine sa stiu ca nu o sa ma lasi singur cu cei de la T/A. (Mi-e frica de unii dintre ei ^W^)
Da,mi-a pus la indoiaala atotputernicia, asa ca l-am exterminat, nu numai de pe TPU
Nu,pe bune, ma intereseaza in mod special daca s-a lasat.Din cauza lui si a lui Depress/Conquete m-am reapucat de TPU. Deci chiar s-a lasat?
Da, a trimis cerere sa-i sterga contul si daca observi, nu mai gasesti nicaieri dovezi ale existentei lui pe TPU. Deci chiar si-a sters contul.
Eu il gasesc peste tot cu numele PreetyBoy. Are toate raspunsurile si intrebarile intacte...Cine stie? Mai vedem.
Eu stiam ca vrea sa se lase, dar nu e sigur nimic. Mai vedem, asa e!
Tu cred ca nu stii cum se foloseste "din cauza" si "datorita" .
Eh,tot una. :)) Ati facut un lucru rau, m-ati facut dependent de TPU, de aceea nu am pus "datorita". Glumeam...asta primesti daca scrii repede. Acum nu mai omorati si voi lumea cu asta.
http://imgur.com/ofyftrS
Nu a mai intrat de ieri pe site. Ne asteptam la ce e mai rau T_T
Serios? Nu l-am terorizat destul?
Eu nu ma astept la nimic.
Asimilatorul Croampa.
N-am inteles dar tot e amuzant!
Asimilator= asasin, ucigași
Cum obisnuiesc eu sa spun "Ba Minere ba" acum o sa spun "ba Croampo ba"
A vorbit de pe contul nou cam cu toti care ti-au raspuns la intrebare, dar ei se prind mai greu.
Cont nou? Altul decat NeoMinerva?
Da.
Aha,merci! Aveau dreptate cei de pe aici...sa fiu atent peste tot. Poate chiar acum ne priveste
anonim_4396 întreabă:
hackercatutzu întreabă:
Julyly2089 întreabă: