Da,ma joc si Metin.(clasic, dar atunci cand se plictiseste omul recurge la orice)
Metin... am cativa din clasa care se joaca, insa cand m-am jucat cu ei si am vazut grafica aia din Paint m-am razgandit sa mai intru vreodata in Metin, am ramas la Dota 2 a mea pe care o ador
Nu-mi place dota 2, nu stiu de ce.am intrat cu niste prieteni si eu Batman Batman "orice idiot stie sa joace Dota" si le-am facut meciul praf, m-au injurat si n-am mai intrat de atunci.
Ma joc de 2 ani dota si imi place la nebunie sa injur pe "prieteni" si pe adversari in limba rusa fiindca sunt o gramada de rusi, iar cand nimeresc cu europenii ei ne numesc rusi si incep sa ne injure in engleza sau alte limbi, dar daca vrei sa incepi sa joci, trebuie sa nu te joci cu prietenii care se stiu a juca deja fiindca le distrugi meciurile, trebuie sa o faci singur sau cu oameni care te vor intelege si care-ti vor lamuri cum si ce, ca mine de exemplu
Maine ce vei face? Eu maine la 5 am avion, ma intorc la mine acasa in Moldova . daca vei vrea vreodata dota sa ma anunti.
Https://www.youtube.com/watch?v=EuSmZzLG1xI ce zici de piesa asta?
ne jucam maine daca vrei, cand vin acasa
Voi putea sa joc peste o saptamana, oh melodia asta imi trezeste prea multe sentimeste si amintiri, . Prea frumoasa Si mai ales ca plec de langa...dar nu conteaza.
Mai stiu 3 melodii bune. vrei sa ti le dau?
Ok chiar le vreau.
Stii, m-am uitat odata la un serial coreean care mi-a placut la nebunie se numea cuceritorul tin minte si acum ce de tare mi-a placut.
L-am vazut! pe tot:X
Iti place piesa aia care ti-am dat-o acum? e preferata mea
Clar ca-mi place , nu stiam ca te-ai uitat la cuceritorul , suntem frati. Si care personaj ti-a placut cel mai tare?
Gwanggaeto,dar inainte sa devina rege.imi place istoria asiaticilor, posibil sa fie cea mai frumoasa istorie a lumii
Mie imi placea prim ministrul, generalul Fengba, Murong Chui, fiul prim ministrului, nu stiu de ce dar tot timpul eram contra Goguryeo... Vad ca avem multe lucruri in comun.
Goguryeo Baekje si Silla erau tarile surori din zona aia. apoi Silla le-a cucerit, dar cea mai glorioasa a fost Goguryeo
Lol stiu ca Silla avea tot timpul probleme cum a putut ea sa cucereasca mai ales pe Goguryeo, sper ca Houyanul preferata mea a supreavietuit.
Cu ajutorul Tang-ului a fost distrus Goguryeo si Silla a avut cel mai mare general al lumii Kim YuShin.
O, nu iti imaginezi ce as vrea si eu sa traiesc in perioadele alea sa simt si eu gustul ala al victoriei sau a infrangerii sa port mantie sa fiu si eu general sa comand sa fiu comandat sa am adrenalina oh. Insa oricum razboaiele nu aduc nimic bun pana la sfarsit asa ca e bine ca astazi e pace, cred...
Si vezi ca nici nu pui bine piciorul pe pamanturile alea si iti trage cu sageata in cap
Daca as face diferenta intre statele, europene si cele asiatice as spune ca europenii sunt vicleni si tradatori, mandri si spurcati ei tot timpul se tradau unul pe altul si cand unul slabea macar cu putin toti se napusteau asupra lui ca corbii cei flamanzi. La asiatici e altfel, ei luptau cinstit si o faceau pana la ultima, si ei nu cautau metode de las de fuga, ei luptau pana la ultima suflare.
Ce faci Karima?
In avion, ascult muzica si ma rog ca si copilul din spatele meu sa taca. Tu?
Ascult muzica si stau in pat( pijamale pentru ca e bun asa). Acum in ce tara mergeti?
Mergem inapoi in L.A pentru inmormantarea bunicului, si dupa eu nu mai continui cu excursia, dar urmatoarea tara trebuia sa fie Ungaria.
De ce nu mai continui?
Nu ma simt eu ok, si daca merg cu ei, le stric excursia fratiilor mei ca pana la urma pentru ei am facut-o. Nu ma duc ca sa le dau negative vibes(aici mi-am pierdut romana, sorry) si lor.
Ok, cum consideri tu cu e mai bine...
Tot te iubesc!
Love you too
Bumbii întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: