Husky, ce tu nu ai gresit niciodata? Ma da' perfect mai esti. Na, modific special pentru tine, daca mai pot.
Succes la olimpiada! Daca treci mai departe iti dau un caine Haski
Multumesc mult.
Pfff, as vrea, dar ti-am spus deja ca am 3. Ma omoara ai mei daca le mai aduc un caine in plus... desi cred ca as putea sa-l ascund pe undeva.
In dulap
Hm. Nu stiu ce sa zic. Nu suport animalele in casa.
Pe mine nu ma lasa mam cu ele in casa, ca eu le-as tine langa patul meu
Iuuu. Imi amintesti de colega mea care are o mata in casa si doarme cu ea. Eu nu as putea. Iubesc animalele, dar nu in casa.
Ce as vrea si eu sa dorm cu mata...
... par, blana, saliva... iaccccc
Se curata. Cu toate ca sunt alergica la parul de pisica.
Mai rau. Nu stiu, mie chiar nu imi plac animalele in casa.
Fiecare cu plăcerea lui. Aaaa, m-am asezat pe creionul meu preferat si l-am rupt. Nuuu!
. Si eu am un creion preferat. I-am pus numele Elena Ceausescu. Ohh, Doamne. Nu trebuia sa zic asta.
Si ce...am cerut eu răspunsuri utile?
Aww, iubesc câinii husky! Mereu când ma duc sau vin de la școală întâlnesc 2-3 care vin la mine sa ii mângâi pentru ca are un om husky si ii mai lăsa pe strada uneori
Asa-i si pisoiul meu, acum cateva zile s-a speriat de reflexia lui. Eh, ce sa si faci?
Bine facem, cel putin eu care am bagat una din masinile tatei intr-un stalp, ce panda prost pot sa fiu.
Dar sunt asa dragute cand sunt prostute!
Cine sa-l ia? Poate se gaseste cineva, dar l-as vrea eu...
Poti totusi sa le propui parintilor tai sa il iei acasa. Daca nu vor, macar ai incercat
Sa le iau casa? Cam avem aceeasi casa...
Nu, ziceam sa le propui parintilor sa il aduci acasa. Sau intreaba-ti prietenii daca nu cumva il vor ei
Venerabilul întreabă: