Eu nu sunt dante nici macar nu stiu cine-i ala
Și îmi place că te-ai adăugat cu celălalt cont pe lista de prieteni, poate te adaugi pe toate. Să ai numai Dante la prieteni...Ce chestie.
ce te mai dai tu de gol cu emoticoanele alea
a, dar parca spuneai ca iti pare bine ca am aflat cine esti de pe contul ala de fata, nu? ce, te-ai razgandit asa repede? asa repede va schimbati sexul si orientarile mai nou? travestitule
)))) am spus-o cu ironie fiindca deja era clar ca eu sunt, hai pa, ai grija cum intrebuintezi iarba si sa te pazeasca domnu
Tu repede saluti... te bagi in seama degeaba.
aha
Esti monosilabica? Nu mai fi puturoasa si construieste si tu o propozitie, daca zic fraza... e prea mult pentru tine.
e un efort prea mare
nu meriți
Pentru tine totul e un efort prea mare... ma mir cum te mai rabdă Pamantul.
și eu mă mir.
Gata ma cu cearta
Acum te dai drept kamarad cancelar bismarck, vad ca ramai fara idei? pe hitler si kaiser i-ai incercat?
Kaiser?
Doar pe Hitty l-a încercat.
Doamne, termin-o, ţi-ai făcut două conturi în aceeaşi zi.
Ai în total 4, cred.
Imparat in germana derviat de la cezar, asemanator cu tsar dar in germana. in cazul amintit de mine wilhelm al doilea http://www.activehistory.co.uk/WW1_CAUSES/pics/kaiser_wilhelm_II.jpg
Nuuuu, istorie!
|
|
----------
|
|
|
Nuuuu, golden freddy :-s
E Plushtrap!
Fuuuuu... dont do drugs kids.
I know you like him( plushtrap)!
Neah imi e dor de SpringTrap alias PurpleMan alias John Cena.
Daca te uiti pe YT, pe canalul lui David Near la video-ul " Plushtrap/ Springtrap original voice" o sa iti dai seama ca e cam acelasi lucru si ca Plushtrap e " reincarnarea" lui Springtrap!
DaciaRomania întreabă: