| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a întrebat:

Hey... Mi-a zis azi un coleg un banc. Nu e transcris prea fidel... dar am incercat.

Un tip vrea sa isi duca gagica acasa pentru a-si petrece noaptea cu ea.
Iar el avea un papagal vorbitor.
O duce pe tipa acasa, iau cina impreuna, si trec la treaba. Papagalul cand vede ce fată sexy e, incepe sa strige: f*te-o, bă, f*te-o! iar tipa cand aude se rusineaza si o ia la fuga. Tipul ii spune papagalului: -Daca nu taci te tin o noapte intreaga in frig.
A doua seara, iar o duce pe tipa la el acasa, iar cand trec la treaba, papagalul: -f*te-o, bă, f*te-o!; fata cand aude se ia si fuge iar, de rusine. Proprietarul papagalului il tine o noapte afara in frig.
A treia seara, iar o duce pe fata, iar inainte ii zise papagalului: -Daca nu taci o sa iti smulg penele!
Dupa ce trec la fapte, papagalul zice: -Bag p#|@-n ele pene, f*te-o, bă, f*te-o!

1 răspuns:
| harciog a răspuns:

Am primit unul pe facebook; Cica se duce un pitic la una care;-Ce sa fac eu cu tine ma? Ce sa fac? Mai bine du-te acasa si vezi-ti de treaba.El se dezbraca calm de tot si cind isi dezvaluie intimitatea, masura cam vreo 35 cm,la care ea cica;-Maicaaa, ma rupi in doua cu tunul asta, mai bine ti-o sug.La care el;-Nuuuu ca de supt mi-o pot suge si singur.