Pai, in afara de faptul ca ai o voce superba (niciodata nu mi-a mai fost asa drag de vocea cuiva) cred ca esti de treaba, cam pervv putin (tu ai spus-o, nu eu), imi place faptul ca nu ai incredere in straini (Bine punctat aici), apreciez faptul ca iti place sa citesti, si ca esti fanul lui Aristotel.
Nu stiu ce sa-ti mai zic, nu te stiu de mult timp. Cum ai zis ca te numesti? Sau nu mi-ai zis.
Ok, sunt flatat, Numele : Tudor, Familia : mai bine ramane confidentiala, sunt fanul a toti filosofii nu numai a lui Aristotel.
Am dat un exemplu pe Aristotel, ca nu ma apucam sa-i spun pe toti.
Si tu, ce impresie ai despre mine? Hai spune "esti o nebuna obsedata de animele"
Ce cred? Nu cred nimic, dar stiu ca daca as fi la marginea unei prapastii mi-ai intinde mina.
Hey! Foarte deosebit fata de ceilalti, intr-un sens bun. Iti pasa de altii, esti haios si cel mai important foarte citit.Nu mai gasesti asa ceva pe un site, mai ales nu cum te-am gasit eu, intamplator. Imi pare bine ca am intalnit pe cineva ca tine!
:"! Eu le-am spus cunoscutilor mei despre tine si ei au fost mirati cum poate sa existe asa om
Ma asteptam sa spui ca te-as impinge de pe stanca. Majoritatea ar fi spus asta.
Am si eu un prieten foarte bun care ti-a vazut intrebarile si raspunsurile si citeste din Shakespeare. A zis ca esti foarte special.
Am lasat si eu pc-ul pe o intrebare de-a ta cand eram sa mananc si a vazut-o tata. L-ai facut sa creada ca si-a revenit cat de cat generatia.
Stiu ca e cu ironie, dar daca nu atunci scuza-ma ca exist.
Doar bine.
Nu e, ăla chiar există.
Încă, din păcate.
N-am apucat să mă răzbun ca lumea. :c
Şi de ce-ţi zic ţie asta, L0L.
Fi ce-o fi dar oare ce ti-am facut, am inteles ca prezenta mea e nedorita aici, dar mai conret?
Nimic, mi-e ciudă că şi eu-s din Moldova dar nu ştiu rusă.
Glumesc.
Nici nu te cunosc, voiai să zic că-mi place de tine? :]]
Aveţi aceeaşi voce. Aproape.
Nisiu de ce, dar imi aduci aminte de Alexandre Dumas (nu e spus cu rau, si singur as vrea sa fiu el), apopos, mirosi a harizma (adica atragi oamenii la tine), par a fi de treaba + esti si tu om cred?
Cum adica : "Voiai sa zic ca-mi place de tine?" si "avem?" aidoma cui este vocea mea din prisma ta de vedere?
Mă chinui să descifrez ce tastezi.
Oricum...
Mă refeream la faptul că nu pot da cu părerea, având în vedere că nu te cunosc.
Ţi-am zis, a unui prost. Doar că ăla n-are accent de ăsta.
Greu este limbaju-mi dar asta se intimpla dupa ce-l citesti pe Shakespeare
Nu, dar ai făcut câteva greşeli, mai ales la folosirea cratimei.
Of iar cratima asta, am iesit cu 9 la romana din cauza ortografiei
si sintaxei ca aici c-am schiopatez, de nu erau astea poate aveam si 10
9 L0L nu cred, eşti un mincinos. =]]
Poate la altă limbă fără cratimă te pricepi mai bine. :]]
Ei,acum e seara si nu chiar am chef sa fotografiez tabelul note da miine iti dau foto si vedea-ve-i.
Of, sa ma scuzi, dar nu am avut ce face ca, si asa muream de plictiseala.
Invat la obiectul asta doar pentru nota si din cauza presiunii morale din partea apropiatilor asa ca am iesit cu noua
Pentru cunostinta : am iesit cu 9 si 10 la toate materiile, scoala usoara? parca-s toate la fel, stiu ca nu invat la gradinita, tocilar? sunt mindru ca invat bine si sunt sigur ca asta nu-mi va strica in viata chiar deloc.
Raul întreabă:
Nikutzaaaa întreabă:
Julyly2089 întreabă: