*oh god*
Musli, tu nu vezi cat de amuzant este acest uzăr? Mi se despică stomacu'n două cand îi văd întrebările, hî hî.
Scumpo..cred ca vroiai sa spui spune-mi tu mie ce sens are spune-mi tu mine? ce vroiai sa zici scuze dar vorbeste limba romana si apoi mai vedem si este amuzant pentru mine poate si pentru altii daca tot te stresez cu intrebarea de mai sus de ce ai mai comentat la ea? si cat te-ai gandit sa zici "Oh, draguto. Spune-mi tu mine, unde vezi "amuzament"?
Se pare ca toti sunteti asa treaba voastra si vorbesc despre toti care au raspuns la aceasta intrebare daca nu va place de ce comentati sa va aflati in treaba?
Drăguțo,de ce pana mea te stresezi așa? Dumneata nu ai ceva mai bun de făcut, decăt să te împrăști toată pe-aici?
Să nu ajungi la spital.
Dăm în judecată întrebarea.
Mai taci si lasa-ma ca macar bun simt nu ai! nici altii ma bucur ca ma imprasti pe aici bye bye
Http://www.ziarulderoman.ro/wp-content/uploads/2012/10/stomac12.jpg
De ce să folosesc bunul simț pe TPU?
îl dau pe tot pe-aici? Așa?
Cumpărăţi o carte de gramatică cat timp te mai poate salva.
Hh..nu n-am nevoie dar tu o poti lua de la biblioteca ca sa o duci si in apoi pentru ca tie chiar iti trebuie
AlisaTheStrangerDead explică (pentru Comeandidolizemeahundredyearsthenyoucandieinpeace):
Bravoo! nu-mi pasa asta so sti
RASPUNDE
Yep. Ne place să ne aflăm în treabă. Alte întrebări mai ai?
Julyly2089 întreabă: