Alo,
Numele meu este Tessy, am vazut profilul azi si a devenit interesat de tine, i se va dori, de asemenea, să știu de tine mai mult, și vreau să trimiteți un e-mail la adresa mea de e-mail, așa că am vă pot da mi o poza pentru tine să știu cine am am.Here este adresa mea de e-mail (tessyazicolo@live.com) cred că ne putem muta de aici eu sunt în așteptare. (Amintiți-vă la distanță sau de co se încrunta, nu conteaza, dar dragostea conteaza foarte mult în viață)
Parerea mea e ca am o parere despre aceasta categorie
1. Ai juca Lol cu mine ?
2.Ai tipat vreodata cand erai enervat?
3.nu stiu ce sa te mai intreb.
E tare categoria.
prima intrebare: Care este numele tau in realitate?
a 2-a intrebare: Iti place categoria D/S?
a 3-a intrebare: Ce iti place la mine?
Scuze pentru intrebarile astea nebune.
1.Daca nu esti flamer atunci da, normal. Vezi ca joc ca o cizma (rau de tot)
2.Da,dar doar atunci cand nu era nimeni in jur.
3. Okay.
1. Catalin
2. Tie iti plac copiii de 15 ani care stau cu rigla dupa ei ca sa-si masoare _____? Nu intru acolo ca multi pun la misto... Nu imi place.
3. Esti amuzanta.
Si eu am primit asa ceva, am accepat in prieteni si m-a sters
dc ai acceptat?
nu te-o şters
l-o suspendat pe el:
http://imgur.com/X6rnLR9
1. Nope.
2.Multi la sigur.
3.Doar asa ca sa ma aflu in treaba
1.ai avea incredere in mine sa iti gatesc? jur ca eu gatesc foarte bine dar stiu sa iti fac doar mancare coreana
2.ce animal ai vrea sa fi si de ce?
3.ce mai faci?
1.Da,de ce nu? Imi place sa incerc lucruri noi.
2.Iepuras de companie sau pisica. De ce? Pai cainii sunt tratati rau de catre stapanii lor cateodata...in timp ce daca esti pisica stapanul tau nu cred ca o sa te puna in lant ca nu cumva sa musti pe cineva venit in vizita.
3.Eh,stau si ma gandesc la ce o sa fac luna aceasta.
Ma plictisesc...stau pe TPU, citesc, ma uit la anime-uri, nimic special.
1.yay, deja stiu ce ti-as face de mancare
2. uuuuuu iupurasii sunt draguti
3.plictiseala mare deci
1.
2. Atata timp cat nu sunt din aceia taiati ca sa fie mancati atunci da, sunt draguti
3.O sa vezi...acum ma plictisesc si zic ca vreau sa inceapa scoala dar dupa primele 3 saptamani de scoala o sa implor sa vina mai repede vacanta. La 7 ore pe zi, teme sambata si concursuri duminica iti dai si tu seama...
La 4-5 ore pe zi m-as duce de placere dar hey,"Asta-i Romania".
1.
2.normal, si aricii sunt draguti, am avut
3.asa e tot timpul, dupa vancata zici ca mai vrei, eu mai am saptamana asta vacanta, dupa vine asa : de la 8 pana la 4(5 daca am club de dans), dupa de la 6 pana la 9 trebuie sa ma duc la hagwon, dupa inapoi la scoala pentru studiu independent 2 ore si ajung acasa la 11. Ma culc la 1 sau la 2 dimineata si ma trezesc la 6 jumate. Si din nou o luam de la capat. Aici vacantele sunt scurte, si nu sunt multe, iti dai seama ca pentru noi sunt sfinte vacantele.
Ghfdsj întreabă:
Julyly2089 întreabă: