Dai frau instinctului si faci ceea ce vrei sa faci.
PS:Am facut si eu asta intr-o noapte, ce e drept eram putin ametit si in extaz, deci, nu ai fi primul care face asa ceva.
Tinere,te rog frumos Sa nu faci asta ca sperii oamenii SI o Sa te creada ca a evadat un psihopat de la spitalul de psihiatrie! O sa ajungi acolo, iti spun EU!
Vrei intr-adevar sa faci asta? Atunci bea si putin alcool. Macar sa ai si o scuza in caz de te controleaza politia pe strada. Nu folosi alte droguri! Te complici.
Iati un prieten si iesi pe afara, sau iesi singur si cu telefonul, mai arunci un ochi pe TPU, mai raspunzi la unu' faci misto, razi ca "prostul", mai inchizi telefonul si te uiti la stele.
Ah, de aia spuneai. Totusi, eu aveam chef sa rad ca un psihopat, nu sa alerg pe strada cu un cutit ca un psihopat.
Tocmai mi-ai starnit sa fac asta la 12 noapte in casa, cred ca am trezit un vecin.
As vrea eu Dar sunt prea bun,am scapat de toti pana acum Stii,port dupa mine un glock,mai am un flex,o bormasina si brocoli. Daca ii unul de genul lui Anime,ii dau cu glockul unde doare mai tare si am scapat. Daca vine unul mai in varsta,ii fac un bine,facandu-i dantura sa nu cada niciodata, cu cateva suruburi (dar de fel nu fac anestezie). Daca e un copil, nu-i dau eu brocoli, il mananc eu ca-mi place, i fac circmcizie cu flexul. MWHAHAHAHA
Sa nu te mai crezi special si unic si sa nu te mai dai mare cu falsa interpretare pe care o ai despre tine
Eu mereu fac ca o '' psihopata '' pe strada
E super tare sa tipi, sa razi pe strada.
Nu conteaza daca e noapte sau zi.
Daca asta simti sa faci, atunci da-i drumul
DaciaRomania întreabă: