Vrei sa repeti povestea lui frankenstein? iti amintesc ca n-a iesit prea bine.
Mie chiar imi pare rau de aceasta categorie si as vrea sa o readuc la viata, dar nu o pot face de unul singur, mai e si chiftelutacrocanta pe aici si vad ca mai incearca cate ceva, dar nu pot reusi doar doua persoane sa readuca o categorie la viata, trebuie mai multe si multa vointa.
Eu sunt aici de ceva timp imi place cand era chat aici, pacat ca lau scos afara, umorul e ceva spontan parerea mea
Nu ai cum s-o readuci la viata... pentru asta ai nevoie de utilizatorii de atunci... Pe vremea aceea munca lui Chifteluta era facuta de vreo 10-12 persoane deci iti dai seama ca intrebarile erau foarte diversificate.
Dar daca muncim toti la el, nu doar Chiftelitacrocanta, poate o sa reusim sa il readucem la viata.
T/A a fost un stat infloritor, insa a cazut ca si toate imperiile existente, ca Roma, ca si Alexandru cel Mare, nimic nu e vesnic, chiar si eu marele luceafar al categoriei am fost ponegrit si geniul meu s-a topit in nestiinta, iar dupa mine categoria a cazut in neantul care cateodata mai da o licarire, dar palida si indecisa
Julyly2089 întreabă: