Nu ai scuze, ca sa iasa ceva corect, editeaza intrebarea si revino cu o fotografie a desenului mai clara sa putem sa intelegem cu toti. Astfel degeaba ai mai pus-o daca claritatea este nula, nici eu nu vad ce este scris acolo.
Pai am facut mai multe poze, dar aia a iesit cea mai clara dintre toate, mai clara de atat nu cred ca se poate.
Banuiesc ca nu ai o camera digitala foto sa faci, ar iesi pozele mai clare, asta daca telefonul tau nu scoate poze bune. Era o sugestie si ai primit si de la altii, nu prea se intelege nimic din pacate. Stiu ca vroiai sa ne faci o surpriza, sa fie una placuta tuturor, dar claritatea pozei strica supriza ca nici cu cei mai buni ochi nu-ti dai seama ce scrie .
Culmea...ditamai discriminarea,, dupa ce ca nu-mi faci cap, nu mai apare drimmero in intrebare/
Un an nou fericit iti doresc!
puteai sa te sfatuiesti cu maestrul tau. El știe tot. Drimmero ăsta e un mascul bine facut, inalt, brunet cu ochi caprui. Spune el ca nu se expune, dar minte. De fiecare data cand are ocazia se tradeaza subtil
stiuuuu, ma bucur ca a observat si altcineva. Eu nu port roz, si nu sunt chiar atât de psycho.
Julyly2089 întreabă: