anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

azi vreau sa abordez un subiect mai serios, chiar daca pun intrebarea pe T/A. sad Uitati: Eu sunt un user mai vechi de pe aci care si-a schimbat numele sad N-am mai intrat pe TPU o perioada, din cauza timpului si alea alea, dar. Acum am scapat de unele treburi, si am mai mult timp. am intrat aici, pe T/A, acasa la mine. Unde ma simt eu mai bine. Dar vad ca se pun din ce in ce mai putine intrebari, mai neamuzante, si din ce in ce mai putine raspunsuri... Nu stiu ce s-a intamplat cat am fost eu apsent / absent. Numele meu inainte sa vina apocalipsa aceasta pe T/A de a disparut toata lumea, a fost... SapphireBlade.. Cunoscut ca si Saph / Sap. sigh Plz tell me what happened here.

12 răspunsuri:
| ɔɐıɔ a răspuns:

User vechi? Pls get on my level.

| LoveSleep a răspuns:

Pleacă!

| AirănMeidăn a răspuns:

Salut si tie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa nu stiu cate ore de scoala si inca altele de invatat (bine, peste astea mai sar unii) plus daca mai sunt si alte chestii de facut, nu prea ii arde nimanui de hlizit aiurea e aici. Poate doar din cand in cand.
Oricum, cam la toate categoriile bate vantul. Unii n-au timp, altii s-au plictisit sau au gasit ceva mai bun de facut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Umorul searbad, de aici, nu-l savurez nici cu un dinte, de-ai avea minte ti-ai da seama, ca VIATA! merge inainte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si daca esti au nu prezent,nu ne intereseaza, sa ai umor, hazos, dement, e cam tot ce conteaza.

| doreal a răspuns:

Simplu... humorul a disparut subit.

| aveam14ani a răspuns:

DA

| AlexAndrei96 a răspuns:

Klaus Iohannis laughing))

| TruewordxD a răspuns:

Pai decat sa vii cu pomelnicu' asta mai bine veneai cu o intrebare amuzanta ca tot suntem la T/A.Am mai vazut intrebari de genu pe aici si nu au avut rating prea mare.

| NovaStep a răspuns:

User vechi esti tu? PLS GET ON MY LEVEL.

| ɔɐıɔ a răspuns (pentru NovaStep):

Well damn am gresit contul.