| 135798642098945678 a întrebat:

Care este cea mai amuzanta chestie care vi s-a intamplat?

9 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Când eram mai mică, un nenea urât m-a oprit pe stradă şi mi-a spus că guma e făcută exclusiv din puţă de maimuţă.
Aşa am ajuns să folosesc o periuţă de dinţi.

| Nejmoq a răspuns:

Cand am aflat ca energizantele sunt facute din taurina, am inceput sa zic ca taurina e buna.

| Fernando9Torres a răspuns:

Am aflat ca exista si tigani albi nu doar tiganii negri(cei ce au folosit sapunul sunt "albi")! Sune prea rasist? big grin

| pepsi99 a răspuns:

Eram intr-o pauza si 2 baieti se bateau. Si a iesit un profesor(Ion Bostan, iti dai seama era cel mai batjocorit profesit) si au inceput sa il tiba 3 elevi sa nu intervina, si deodata a iesit cea mai rea profa si cand am vaxut-o toti vreo 50de copii stii in ce hal am fugit happyhappyhappyhappystraight face

| LaChatte a răspuns:

M-am pieșat pă mini la ora di sport!

| IoanaFrumushic a răspuns:

Am luat lebărul in gura. :O

| unprietenaproape a răspuns:

m am asezat pe scaunul care era bagat in banca (credeam ca nu e) si am cazut in fata profesorilor de le am stricat ora, nu mai puteam, cu totii.

| Vlach a răspuns:

Nu chiar amuzant, pe 13 iunie, cand ma duceam sa las ghiozdanul la un coleg sa mergem la banchet m-a sunat mama si a zis ca vrea sa vorbeasca cu colegul meu asa ca eu, neasigurandu-ma am traversat strada si m-a calcat o bicicleta(si acum mai am vanatai ca venea din panta cu viteza maxima)mi-a cazut telefonul din mana si colegele mele si inca 2 colegi s-au speriat de moarte, peste 2 secunde sa va reproduc ce s-a intamplat:
-Esti bine?!?!?!?!
-Da, da sunt, acum ajutati-ma sa ma ridic naibii de aici!

| TempestUV a răspuns:

Tata era la servici, mama a plecat si ea, mi-a luat cheile si le-a luat si pe ale ei.Am ramas incuiata in casa timp de 8 ore fara sa pot iesi afara din casa caci singura solutie era sa sar pe geam dar nu stau la parter.Si sti ce era culmea, mi-a lasat cheia de la interfonlaughingAsta s-a intamplat azi.