Uite ca uitasemcolegul meu de banca a zis ca ii picase pixul jos, si mia desfacut siretul de la adidasi si ma legat de bancaf*ckc m-am batut cu el dupa ce m-am dezlegat
Profii astia
Ieri profu de chimie sa asezat in iaurtsi nu a simntit, iar cand s-a ridicat am inceput toti sa radem si el nu stia de ce.Cand i-am spus s-a suparat si a plecat.Tot el, dar la alta ora de a lui sa asezat in spatele meu si era guma pe banca si i sa lipit de mana
Profei de engleza(tanara, frumoasa, noua)i s-a rupt fusta
Profei de tehno i-au dat cu buretele in fata si s-a dus la director.
Un geam de termopan spart.Inca nu se stie cine(upsss eu am fost)
Si muuulte muuuulte altele:dNe cerem voie unul dupa altul la wc.La ora de istorie avem unu` batran si cam prostanac si ne lasa la baie.Si neam cerut voie la baie pe rand, pana mai ramasesera 3 copii in clasa, restul erau pe hol"cica"la baie.
Astazi am chiulit la istorie, profu nu si-a dat seama.
Si parti rele ar cam fi ca multi fumeaza de la mine din clasa.Chiar colegul meu de banca si la inceputul fiecarei ore miroase a tzigari la naiba
)))))))))) faza cu istoria e mortala.
Pai la noi s-a intamplat asa, un coleg a legat un baiat de scaun, si dupa ce s-a terminat scoala l-a legat de stalp si a venit maica-sa la scoala si a facut scandal
La chimie saraca incerca sa isi faca ora dar nu putea, ca noi radeam si dadeam cu lucruri pe geam
Un coleg a aruncat ghiozdanului alt coleg pe geam si a sarit (pe platforma) sa il ia
colegii mai au putin si se bat pe tabla, sar pe bancii.
Mmmm, se bat cu scaune.Mai au putin si scot bancile din clasa( clasa a 6-a) si deocamdata atat, revin cu chestii noi=)
Pai toata clasa mea e foarte distrata.
radem din orice.
radem cand profesorii sunt foarte seriosi, cand ne uitam la fata lor, cand nu le sta bine parul..., de ticurile lor, etc
Julyly2089 întreabă: