Noi măcar nu am pierdut cu sfinții, încă. Nu e nimic, tot ne-am calificat. Primul gol a fost dat dintr-un penalty total anapoda, iar noi am avut alte 2 penalty mai clare neacordate. Un arbitru tare ciudat, chiar tâmpit, asta a fost concluzia după ce am văzut că tot anapoda i-a dat galben lui Rojo. Nu contează, oricum suntem calificați, doar că păcat de seria noastră de invincibilitate de 3 luni!
Din campionat nu mai scoatem nimic,, din UCL ne da Bayern cu terenul in cap, pe W0nger nu il intereseaza sa treaca de Bayern,, asa ca iesim inca din tur din competitie, iar din FA Cup s-ar putea sa luam ceva,, macar daca nu luam trofeul sa va batem pe voi intr-o faza avansata a competiei
Da,viata este frumoasa si plina de surprize placute! Este un sentiment foarte placut pentru orice persoana optimista cu gandire pozitiva! Trebuie sa pretuim viata pentru ca valoreaza mai mult cat cerul si pamantul la un loc
Relativ. Daca e o viata ce tinde spre o curatenie sfanta atunci da e placut. Daca e o gretosenie atunci nu.
Am mai avut si alte programari, poate o sa ajung si la tine peste cativa ani, am programul plin, toata lumea vrea sa devina vampir in zilele astea
Nu te mai deranja! Voi deveni vrăjitoare. Trebuie doar să o rog pe "zanacapsunica" să mă transforme
Deocamdata este plecata intr-o calatorie pe taramul suspendatilor, nu se stie cand se va intoarce, deci ai ceva de asteptat!
Atunci îl rog pe "chiftelutacrocanta" să mă trensformat in... ce este el
Pai nici eu nu stiu ce este el
DaciaRomania întreabă: