anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum este sa fii viu? Este un sentiment placut? rolling on the floor

41 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Ce-s cu intrebarile astea depresive din ultima vreme? Vi s-a urat cu binele?

| syd2 a răspuns (pentru Drimmero):

Aceeasi am vrut sa intreb si eu.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Drimmero):

Era o gluma, nu e o intrebare depresiva. Intrebarea asta era menita sa va faca sa radeti si sa rad si eu citind comentariile. Cam asta era intentia, dar se pare ca nu a mers. De aia am ales si categoria asta cand am pus intrebarea.

| Drimmero a răspuns (pentru Mayhem666):

Esti dement de-a binelea!

| Drimmero a răspuns (pentru syd2):

Ciudat cum doar notificarile din partea ta nu le primesc... esti ceva suspect?

| syd2 a răspuns (pentru Drimmero):

Canva am fost viu pe acest site si imi dadeam interesul dar acum sunt doar o fantoma, je suis tres bien

Esti rau sad

Nici eu nu primesc notificarile din partea lui, uneori le primesc la cateva ore dupa ce mi-a raspuns la intrebare, alte ori dupa o zi, iar alte ori deloc.

| Drimmero a răspuns (pentru Mayhem666):

Cica e fantoma. Uite dovada ca exista si fantomele/
Umorul ti-a disparut? Glumeam si eu cu tine

| ălkjmhgf a răspuns (pentru Drimmero):

Mister arsenal, nu e răutate. Doar l-am atenționat că a facut o mică greşeală.

Arsenal*, iar tu ar fi trebuit să scrii UNITED aşa, că-s mai buni.
Muahahaha

| Drimmero a răspuns (pentru ălkjmhgf):

Aham,locul 6 in campionat si condusi de Hull acum reprezinta calitate in +? Bwhahahaha

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Noi măcar nu am pierdut cu sfinții, încă. Nu e nimic, tot ne-am calificat. Primul gol a fost dat dintr-un penalty total anapoda, iar noi am avut alte 2 penalty mai clare neacordate. Un arbitru tare ciudat, chiar tâmpit, asta a fost concluzia după ce am văzut că tot anapoda i-a dat galben lui Rojo. Nu contează, oricum suntem calificați, doar că păcat de seria noastră de invincibilitate de 3 luni!

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Tocmai Hull? Ma apuca rasul cand vad... Daca nici de data asta nu picam in Fa Cup,, ma supar

Cum ziceam. Nu contează! Nu are sens, pe mine nu mă interesează, tot ce contează e că suntem în finală. Singurul lucru deranjant e pentru orgolii și pentru seria aia. Nu e necesar să facem haz de necaz, până la urmă nu e niciun necaz.

La ce anume te referi?

La meciul de azi. La faptul că am pierdut. Nu e important.

Ce bucurie imensa pe capul tau ca v-ati calificat in cupa Mikey Mouse,, incredibil asa ceva!

Normal. E o cupă, voi vă ofticați că ați fost eliminați și de asemenea la sfârșit de sezon sunteți în pericol mare să nu câștigați nicio cupă. Noi dacă o avem pe asta e ceva! Oftica asta.

Din campionat nu mai scoatem nimic,, din UCL ne da Bayern cu terenul in cap, pe W0nger nu il intereseaza sa treaca de Bayern,, asa ca iesim inca din tur din competitie, iar din FA Cup s-ar putea sa luam ceva,, macar daca nu luam trofeul sa va batem pe voi intr-o faza avansata a competiei

Sper să vă întâlnim.

Mai e timp o gramada pana vine meciul de pe Grove cu voi,, programeaza si astia de la FA meciurile cum doar ei stiu. De aceea cupa este sansa ca cele 2 sa-si imparta batalii

| untu a răspuns:

Da,viata este frumoasa si plina de surprize placute! Este un sentiment foarte placut pentru orice persoana optimista cu gandire pozitiva! Trebuie sa pretuim viata pentru ca valoreaza mai mult cat cerul si pamantul la un loc

| syd2 a răspuns:

Relativ. Daca e o viata ce tinde spre o curatenie sfanta atunci da e placut. Daca e o gretosenie atunci nu.

Răspuns utilizator avertizat
| L1feDRAIN a răspuns:

Ai Wi-fi in sicriu?

| Mayhem666 a răspuns (pentru L1feDRAIN):

Da, am laughing Surprinzator, semnalul este foarte bun aici rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| ălkjmhgf a răspuns:

Cum este să-l scrii pe fii cu un singur i? :->

| Mayhem666 a răspuns (pentru ălkjmhgf):

M-am gansit ca trebuie scris cu doi de "i", dar apoi am crezut ca e gresit si asa ca l-am scris cu un singur "i". O sa modific intrebarea daca mai merge sa fie modificata.

| ălkjmhgf a răspuns (pentru Mayhem666):

Acum mă simt mai bine. Mulțumesc laughing

Nu mai fiti rai, ma,, ce aveti cu baiatul?

Cu 'a'? Arsenal se scrie cu litera mare, e ditamai brandul autohton.
Hai ca am inteles,, miss yawnited

Da. Bwhahaha laughing

| KenNine a răspuns:

Cred ca da.Nu am simtit!

| FluturicaMicaMica a răspuns:

Nu știu ce să spun. Hei nu m-ai trensformat!

| Mayhem666 a răspuns (pentru FluturicaMicaMica):

Am mai avut si alte programari, poate o sa ajung si la tine peste cativa ani, am programul plin, toata lumea vrea sa devina vampir in zilele astea laughing

| FluturicaMicaMica a răspuns (pentru Mayhem666):

Nu te mai deranja! Voi deveni vrăjitoare. Trebuie doar să o rog pe "zanacapsunica" să mă transforme

Deocamdata este plecata intr-o calatorie pe taramul suspendatilor, nu se stie cand se va intoarce, deci ai ceva de asteptat!

| FluturicaMicaMica a răspuns (pentru Mayhem666):

Atunci îl rog pe "chiftelutacrocanta" să mă trensformat in... ce este el

Pai nici eu nu stiu ce este el laughing

Întrebări similare