Pai eu nu ma prea pricep asa la calculatoarele astea, nu prea stiu sa umblu pe internet...cred ca acolo am vrut sa postez, am nimerit doar prost cu mouse-ul, era tot prin zona aia. Am dat si eu de site-ul asta cu intrebari si raspunsuri...ma ajutati si pe mine oricum? Dau funda! Dar chiar, de ce toata lumea zice asta? E o traditie, nu?
Unii cred că dacă adaugă și "dau funda" la răspunsuri toți se strâng călare să le răspundă mai repede.Toți obsedați de funde.Da e o tradiție
Formateaza-i (şterge-i) şi tu rotile dacă vrei sa meargă ca un calculator si nu ca un tractor. Îţi recomand sa le formatezi cu ceva gen Duck şi după sa tragi apa.
O sugestie buna Dar n-am zis ca ar avea roti. De unde stii ca n-are picioare?
Ai mai văzut tu tractor cu picioare?
Am zis ca merge CA un tractor de incet. N-am zis ca e tractor.
Păi zi mersi ca merge încet ca altfel trebuia sa alergi după el până îl prinzi ca sa poţi sa-l formatezi
Eh, de-aia s-au inventat wireless-ul si calculul paralel, distribuit, cloud computing-ul, balarii din astea Il controlam eu remote.
Ah, dar stai ca nu se stie cat rezista si asta. S-o gasi un moderator «destept» care s-o mute sau poate chiar o admina se gandeste maine sa mi-o stearga.
Pai cu ceara iei parul iar cu bicul razi parul. Ca sa stergi trebuie o guma.
SE poate sterge si prin ardere dar atunci o sa ai nimic.
Pai in primul rand dai prima oara Format la partitia D, dar sa nu dai Quick Format, pentru ca o sa iti lase anumite chestii pe care nu le vezi, dupa ce se termina Formatarea, instalezi Windowsu, desigur in Partitia C, tias propune LastXp (v22), chiar mult mai bun decat Windows 7.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: