Ma plictisesc, si nu am ce face.
Treci la somn. HAI!
Nu mi-e somn, plus ca maine incep orele la 12 si nu stiu daca sa ma duc la primele doua cursuri, poate o sa ma duc doar la ultimul laborator, de la 16 la 18. Inca sunt indecis.
Ma simt vizata, deconspirata, incapabila sa neg.Cu cat trece timpul, cu atat imi este mai greu.Ar trebui sa merg la politie si sa le spun ca Ilie nu mai este, ca in urma cu trei luni si.a dat sfarsitul obstesc, iar eu nu am putut renunta la banii lui.Am mituit doctorul si i.am obtinut concediu medical.Bine ca.i stiu pin.ul la cardul de debit.Ala de credit nu ma intereseaza.L.as mai tine macar o luna, daca nu ar mirosi atat de rau.Nu a fost un sfant, altminteri nu s.ar fi descompus. Poate chiar i.as fi expus moastele la manastirea Cozia.Tu ma intrebi ce as face, iar eu iti spun ca nu fac nimic diferit de ce faceam inainte, poate doar cafeaua nu mi.o mai beau in pat.
Depinde...daca l vad numai eu atunci realizez ca am o problema si ma fac ca ploua.Sa nu vada lumea din jur ca am probleme mintale
L-as lua de mana si l-as arunca pe geam.Si dupa, sigur ca ma voi spala pe maini.
Aș săpa o groapă, l-aș îngropa și m-aș preface că nimic nu sa întâmplat!
Nu de alta, dar am acea temere de a nu se interpreta lucrurile greșit...
Cât despre prima reacție, nimic special, sunt acel gen de om complet indiferent la lucrurile din jur...
Ba da eu as tipa. Si as sari 10 metri in sus. Daca am trezit toata casa cand eram mica - ma uitam la un film de groaza si era una in camasa alba si m-a speriat si cand m-am dus in camera mama era in fata usii imbracata tot in camasa alba am tipat a tipat si ea si am trezit pe toata lumea . Daca ar fi un schelet iti inchipui cum ar iesi ))
Nu te mai uita la filme de groaza daca nu vrei sa ramai traumatizanta de atatea socuri si sperieturi oribile! Este pentru binele tau!
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: