Tu pe mine
smecher, de parca mi-ai furat gandul.
Sa fiu ca un supermagnet inductor de Bine, si nimeni in jur, pe o raza de 100 de metri in jurul meu sa Nu mai poata minti, fura sau face rau! Ci doar Bine! Si sa zambeasca frumos si sincer, e prea plin de incruntati!
De fiecare data cand merge un om pe jos sa apara o canapea si sa dea cu degetul mic in ea
Asta este Yuu din Charlotte, nu?
Ei bine... eu as vrea sa fiu imun la toate celelalte puteri.
Cum de ai ghicit? M-ai dat de gol acum
A fost fain Charlotte... *cu exceptia finalului*
Stii cumva, daca o sa fie si sezonul 2?
Depinde... nu cred ca o sa fie dar sanse exista.
Momentan producatorii nu au spus nimic.
Totusi anumite lucruri au ramas fara explicatie - ex: fetele ce o bateau/ se luau de protagonista in primele episoade. Inca nu s-a aflat de ce faceau asta si inca nu s-a rezolvat problema.
De asemenea exista intrebari legate de Yuu, de fratele sau si de Zhiend *acea trupa pe care o asculta Yuu*
Sanse as spune ca exista dar nu ceva fenomenal... poate 50-50
As vrea sa fiu Kaneki, am uitat puterea lui, dar mor dupa Tokyo Ghoul, sau sa stapanesc magia neagra gen Raven din Teen Titans, sau apa, nu stiu de ce, ma atrage foarte mult!
Sau sa am puterea lui Apocalypse, chiar daca este in stare sa ia puterile doar unui xmen, mie imi ajunge!
Dar din toate, Kaneki ramane preferatul meu!
Vreau sa am toate Kagunele si Kakujele din Tokyo Ghoul
Stiu, egoist
As vrea sa fiu nemuritor(si daca sufar rani minore sau mortale sa ma regenerez).Si sa nu imbatranesc mai mult de 20 de ani.
Cum esti fan anime, poate il stii pe Ban din Nanantsu no Taizai. Pai la fel ca Ban.
Hmmm nu stiu exact daca e superputere sau nu dar as vrea sa am forta in pumn ca oga tatsumi sau ca saitama. Daca tot ai numele "AnimeLover95" banuiesc ca stii despre ce e vorba
Ce intrebare! Hai ca intru in joc. As vrea sa am puterea sa controlez mintile tuturor oamenilor de pe planeta.
Calatorie in timp ( Daca nu stii la teste, te poti intoarce si afla raspunsul )
DonEduardo întreabă:
Julyly2089 întreabă: