| Laly_4113 a întrebat:

Hey, TPU. De curand m-am gandit sa joc reksio si magicienii asa sa imi amintesc cum era si am ajuns la partea cu pasarile haosului si doamne e atat de greu sa le invingi vin prea multe si nu le pot face fata.Ma puteti ajuta cumva ca sa reusesc sa le inving? Dau fundita si inteligent! Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| TrOlLeR a răspuns:

Poi incearca cel mai mult cu vraja de somn. E cea mai usoara de facut! PLS FUNDA

| Girly97 a răspuns (pentru TrOlLeR):

Credeam ca numai eu consider vraja somnului cea mai usoara!

7 răspunsuri:
| SentimenteColorate a răspuns:

Id andre.andra24 te ajut eu

| mihaielo a răspuns:

Pai, pasarile haosului sunt de 3 tipuri, cele care te ataca, cele care fac vraji, si acelea cu coronita pe cap, acelea fac vraji puternice, potisa iti faci protectia la o vraja care te incuca sau sa incerci sa le distrugi cand nu esti atacat de acelea care vin spre tine.PS.cea mai usoara vraja nu e neaparat vraja somnului, mie imi place, si o folosesc cea mai des bafta si nu te opri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invata vraji casa invinci pasarile haosului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu le-am dat unu la cur cu vraza de budinca si am ajuns la ultima parte cand trei sa le bat inca o data

| alex64 a răspuns:

Incearca cu vraja de somn ca e usor de facvut eu asa am reusit si trebuie sa trecide 3 ori peste ele

| lucian55 a răspuns:

Sa sti ca alt mod nu mai e si trebuie sa le faci fata chiar daca stiu ca este foarte greu eu sunt de acord cu tine eu doar odata am reusit sa le inving pe uratele alea