| SmileyQueen a întrebat:

De luni intram, in saptamana altfel...Noua ne-au facut un program cu mate si engleza si germana si romana si excursii la zoo. De ce sa ne mai ducem (eu si colegii) daca...mate-nu facem destula?! crying
germana+engleza- le stim deja (sau cel putin 3 din 30 le stiuhee hee )
romana- ce rost mai are daca citim compunerisi stam la taclale cu profa
excursie la zoo- o fac in fiecare zi, doar imi vizitez colegii la scoala...DE CE MAI MERGEM LA NENOROCITA ASTA DE SAPTAMANA ALTFEL?*angry face* rolling on the floor Am pus la T/A sa vad daca mai stiti si de gluma (cel mai amuzant castiga)

13 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Ei ciudă că eu merg la grătărel :-P

| suităr a răspuns:

Mda,clasa mea are meci de handball și eu nici nu joc, aș putea pleca acasă dar nuuu stau și mă uit ca proasta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nici nu mai vreau să mai mă duc săptămâna viitoare, uite-aşa, numai de-a dracu... Îmi iau concediu 2 săptămâni. Da, da, 2 săptămâni pline de măreţie şi pace.
Oooof doamne, cel ce mă faci să suspin...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi care-i gluma?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu mă duc săptămâna viitoare, săptămâna altfel e doar o mare porcărie.

| SmileyQueen explică (pentru anonim_4396):

We have the same thoughts...si eu cred aceeasi chestie despre saptamana altfel

| doreal a răspuns:

De ce nu poti sa ii spui mamei tale sa te lase acasa, ca te duci la tara si stai acasa, eu asa fac.

| SmileyQueen explică (pentru doreal):

La mine nu mere cu de-asteacryingangry

| doreal a răspuns:

Naspa, poti oricum vineri sa lipsesti, pe noi nu ne pune absenti asa ca joi si vineri stau acasa. happy

| TempestUV a răspuns:

Vai ce saptamana ai.A mea e si mai si.

| FrateleAndrei a răspuns:

Chestia asta e adevărată:
Profa de Biologie a zis ca vom face ora de bio.Serios! Dar a zis ca s-ar putea.A zis sa aducem pentru orice eventualitate că poate vom face nu stiu ce activitate.Deci oră sau activitateate. Sper că activitate.

| SmileyQueen explică:

A zis ca nu putem sa lipsim ca ne spune ca plecam direct din liceul la care mergcrying angry

| OitaZburdalnica a răspuns:

Si noi avem 2 teste la mate si romana in spatamana asta... plus ca,, pentru ca nu suntem destul de inaintati in varsta'' trebuie sa margem la strumfii 2 in loc de un film horrorstraight face da, strumfii doistraight face