| ubhgyfytddtfhfgdf a întrebat:

eu ii urasc pe lala band de abia s-a terminat cu astia iar acum reapar pe ACASA si se mai numeste si "O noua viata" straight face patetic, cel putin nu mai ste pe pro tv asta e bine. Si nu inteleg ce trebuie sa invatam de la astia, cand cineva este pe moarte, trebuie sa incep sa cant laughing. Cand aia ii rapesc si ii duce i padure incepe sa cante straight face.eu cred ca niciodata nu o sa compuna o melodie de-a lor oh go on niciodata. Care sunt parerile voastre jignitoare despre lala band.

13 răspunsuri:
| Frunziix3 a răspuns:

E cea mai...umm...nu am cuvinte sa descriu trupa asta dar o urasc din toata inima.
Acum, gusturile nu se discuta. Daca eu iubesc Violetta, ma doare in paispe daca cineva o uraste...asa si lor trebuie.
In fine... fanele lor au numai -14 ani deci nu au ce sa inteleaga.winking
Soo, cu asta mi-am incheiat discursul. Multumesc!

| zurick a răspuns:

Intr-adevar lalaband e o trupa scarboasa in care se premiaza o idiotenie ...Mda da tu de fapt vrei sa te aplaudam ca urasti o trupa care nu vrea decat atentie.Presupun ca doresti acelasi lucru asa ca ...pa.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Subscriu

| Seducatorul a răspuns:

Bull ***! A lot of bullshit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi bravo mie că n-am mai deschis televizorul de câteva luni bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu o urasc pe Bianca Draguşanu, şi nu mă plâng, baremi Lai Lai ăştia, apar doar pe Acasă, dar chestia aia, apare peste tot, chiar şi pe Dolce sport au vorbit de ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Subscriu si eu.

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Poate au in plan sa se laude cu nivelul lor de retard mintal fiecarui roman in parte.
De exemplu, mie mi-au sarit in ochi cand am dat peste un cover de al lor. ghici ce, si-au batut joc de melodia lui Tudor Chirila.

Probabil ca vor sa ne ia pe rand, pana mea, om mai vedea un cover Kazi Ploae, zic si eu...

| Weedier a răspuns:

Trăiască berea!

| Denlove a răspuns:

:/ da

| anonimu0000anonimescu a răspuns:

Ii urasc.

| sheldoncooper a răspuns:

Deci cu trupa nu am nimic nu imi place genul lor de muzica deci nu ii ascult cat despre serial e prea melodramatic. Mi se pare o gluma cum ziceau la inceput ca se inspira din viata reala ca nimanui nu i s-au intamplat atatea. Ma rog, Glee e mai tare!

| Antonia22A22 a răspuns:

Da cam asa e happy cred ca ai dreptate

Întrebări similare