| AddryIzza a întrebat:

Hey TPU :* Hai sa facem impreuna o poveste! Ce ziceti? happy. Incep eu si voi continuati.

Am iesit afara din camera plina cu fiinte enervante si discutii de doi bani, nu-mi doream decat sa ajung in camera mea cat mai repede ca sa pot adormii si sa-l visez, am intrat in camera am trantit usa si l-am vazut probabil era doar in gandul meu sau poate... nu. EL s-a apropiat de mine intr-un mod misterios, ascuns, si cald. [ continuati voi ]...

Cea mai frumoasa si mai lunga continuare primeste fundita si VOT!batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| AmeMiss a răspuns:

I-am simtit atingerea fierbinte pe obraz,acea atingere care de fiecare data ma dadea peste cap.Am inchis ochii si am intins mana spre el,l-am simtit;cald,puternic,ii auzeam respiratia alerta in timp ce mana mea ii cobora pe piept.Nu puteam deschide ochii,imi era frica sa nu se spulbere vraja.S-a apropiat si m-a imbratisat strans.Ca de fiecare data.I-am simtit inima langa a mea,m-am apropiat si mi-am lipit buzele de ale lui;ne-am sarutat lung,pasional.Atunci am deschis ochii;el zambea!mi-a spus ´´mi-a fost dor de tine scumpo!´´.Inca nu puteam sa zic nimic,doar il priveam fara sa ma satur,nu-l vazusem de atata timp si credeam ca nu o sa-l mai vad;m-am apropiat iar si l-am sarutat,l-am luat de mana,el m-a luat in brate si m-a asezat pe pat,ii simteam atingerea fierbinte,ii simteam buzele peste tot,doamne cat speram sa fie din nou al meu si acum era,era doar al meu;ma simteam cea mai iubita dintre femei si nu mai conta nimic,nici problemele de acasa,nici cele de la scoala,nici invidiile,nimic;existam doar noi doi si speram ca de acum sa fie asa.Am adormit in bratele lui fericita,protejata,iubita...Mama imi bate la usa;´´Hey,trezirea!´´M-am trezit speriata,era dimineata si EL nu era nicaieri,sa fii fost doar un vis?il simteam real chiar si acum,dupa ce ma trezisem dar nu gaseam nici o dovada prin camera ca el a fost acolo;imi venea sa plang .M-am imbracat incet si am coborat sa-mi iau tigari cu privirea in pamant.Dar am deschis usa si...era el,cu o floare in mana! ´´Buna dimineata,scumpo!Ce zici de-o cafea?´´

6 răspunsuri:
| PinguinuL a răspuns:

Si ...am facut pe mine.

| Yannku a răspuns:

Ma luase in brate si ma duse in pat, pe dim cand m-am trezit imi daduse-mi seama ca era doar un vis, iar de atunci seri intregi nu-l pot scoate din gand! a fost si va ramane prima mea dragoste!

| harciog a răspuns:

...si cald.M-a luat in brate si tocmai a batut ceasul miezul noptii si el si-a amintit ca era noaptea de revelion si, dupa a doisprezecea bataie a ceasului, m-a aruncat jos de la inaltimea lui tipind la mine ca s-a saturat si-l dor miinile ca m-a tinut in brate un an intreg si ca lua-m-ar dreacu de tembela si urita si proasta si beata crita.

| Creatsaaaaaaa a răspuns:

Si imi sopteste "Sunt aiciiii". Aprind speriata becul.Nu-l vad dar ii simteam prezenta...ma gadeam-probabil se ascunde sau poate e la geam- "Unde esti?" Liniste deplinastraight face. Ma duc spre geam.nu era nimeni. Ma pun pe pat ganditoare si foarte speriata. Deodata bate cineva la usa.cioc-cioc."Intra!" Isi face aparitia EL aproape dezbracat si mort de beat. Incepuse sa ma stranga in bratele lui transpirate, umede si foarte puternice. Imi placea. Intr-un sfarsit il aveam, simteam ca este al meu. Dar un zgomot puternic ma brusca.Ce pacat totul parea real.Dar nu.era doar un vis.
Funda?batting eyelashes Tin sa precizez la ora 3 dimineata nu am prea multa imaginatielaughing

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Apoi m-a luat in brate.Ma tinut in bratele lui timp de 10 minute fara sa spuna nimic.Simteam cum inima lui bate din ce in ce mai tare.Mi-a dat drumul,s-a uitat la mine cu ochii lui, aia negrii si frumosi, timp de 2 min.Eu nu stiam ce sa spun.NU stiam daca e un vis sau e realitate. Apoi ma apucat de mijloc si m-a sarutat.Ii simteam inima in continuare.se simtea ca in adancul inimii lui exista sentimente profunde.In timp ce ma saruta, i-a cazut o lacrimi.Se prelingea pe obrazul lui fin si dulce.Ma saruta cu atata pasiune.Se cunostea ca ma iubeste,ca i-a fost dor de mine,de noi.
Era asa de frumos, ii simteam buzele lui moi si calde. Puteam sa jur ca e un vis, dar deodata aud soapte la ureche.El era.Imi soptea la ureche ca ma iubeste si nu vrea sa ma piarda. Fara sa spun nimic, fara sa-l intreb cum a ajuns aici l-am luat in brate si l-am tinut la pieptul meu mult timp.Imi spuneam in gandul meu ca e cel mai frumos moment din viata mea. Poate e o dragoste de adolescenti, dar e o dragoste frumoasa care nu se va uita in veci!

Sfarsit! Sincer parca traiam tot ce e scris aici.

| Kirby a răspuns:

A scos o nuia si mi-a incalzit spinarea.Eu,suparat,m-am transformat in Son Goku si am scos fulgere pe nari.Atunci mi-am dat seama cine era.Era Vegeta.Am rupt tavanul si am sarit in aer.Vegeta a invocat pe Testoasele Ninja si a atacat.Eu am invocat toate legumele din Plants vs Zombies.Cea mai curajoasa leguma s-a dovedit a fi Mazariche.Cu multa forta a impuscat toate testoasele.Plantele si testoasele au disparut ca prin farmec.Am ramas doar noi doi.Deodata,3 fulgere s-au apropiat:unul roz, unul albastru si unul verde.Erau fetitele Powerpuff.Cu ajutorul lor, l-am facut scrum pe vegeta iar ele au zuburat inapoi in orasul lor.
M-am trezit si mi-am dat seama ca totul a fost un vis.Sau nu.Marturie au ramas tipatul mamei mele si tavanul rupt.rolling on the floor

Asta am facut-o pe loc. Sper sa iti placa.E la T/A, normal ca era sa fie amuzanta.