| Justmeandmysmile a întrebat:

Hey, TPU imi povestiti si mie cea mai amuzanta intamplare din viata voastra.VA rog cat mai multe raspunsuri! Poate vine si o fundita, cine stie...

Răspuns Câştigător
| florentinf a răspuns:

Eram in vacanta de vara la munte si l-am rugat pe un batran sa ne faca poze ( crezand ca stie si el sa apese pe-un buton ), i-am aratat pe ce buton sa apese, ei asta punea ochiul in camera de la telefon, intorcea telefonul pe toate partile si nu stia sa faca poza, era tare amuzant, si0a fotografiat nasul, nu puteam rezista sa nu rad si se uita ciudat la mine pentru ca radeam de ma facusem rosu la fata, langa noi era o masina si incepusem sa spun " ce masina urata " sa dau vina pe masina ca radeam, ramasesem fara aer la cat de amuzant era batranelul

Eram la mare tot in vacanta, bartea vantul si mi-a fugit colacul luat de vant, si-am alergat toata plaja sa prind colacul ( era prin mijlocul lui septembrie si batea vantul tare si era toata plaja Mamaia pustie), colacul se sparsese si zbura si nu-l puteam prinde laughing

Era craciunul si deodata iese un aurolac manjit pe fata din canal chiar in fata masini ( masina mergand ), parinti s-au speriat asa de tare incat erau sa faca accident.

2 răspunsuri:
| CriminalăÎnSerie a răspuns:

1 raspuns - 2 raspunsuri laughing

| Pinkuletss a răspuns:

Poi ce`a mai amuzanta intamplare a mea, a fost cand am sunat`o pe sor`mea si cand a raspuns, eu am zis : " Ce faci ma, cacacioaso? laughing " si cand aud ca rade iubitul ei la telefon, am intrat in pamant de rusine si am inchis. rolling on the floor)