Felicitati, Ilinka! Imi place, ca ai umor.
Replicile mele preferate:
*De ce nu fac ceva revelator, revolutionar si alte cuvinte cu "R".* - m-ai facut sa zambesc si sa ma intreb, cati ani ai (chiar, cati?).
*...si care, sper, ca vin sa-si exprime parerea si sa imi zica, cat (muult) mai am de lucru!* - ai fost foarte dulce la faza asta. Din start ai dezarmat pe oricine, care ar fi indraznit sa critice. Isteata fata! Bravo! Tine-o tot asa!
Foarte frumos! Nu pari deloc o incepatoare. Daca incepi asa de acum, o sa ai succes! Frumoase replicile , foarte haioase. La fel si desenele. Te pricepi.
Succes in continuare! :*
Chair ca bucur ca va place si da chiar sunt incepatoare.Adica de 5 ani de cand am calcultorul nici nu am stiut ca am paint
@Noname am 13 ani.
@SoL nu s-ar zice vad ca esti destul de populara pe TPU. Poate tura viitoare ai si uh replica.
@BlueHusky,@irene,@curiozitatea,@cRiii si cei care mai veniti mai incerc sa fac comicuri si atunci promit ca apareti si voi!
@elasexygagica la fel si tie ca si lui SoL va dau replici tura viitoare
@mhn24 scuze daca nu ti place nu mi-a ieist mai bine pentru ca deoarece fiinda nu mi-a iesit nu ma da in judecata daca nu-ti place.
@Revolver ma bucur ca iti placeinitial am vrut sa te fac blond dar am zis ca e destul un blond.La fel replici tura viitoare
Tare comicul, imi place mult mersi ca m-ai bagat si pe mine pentru o incepatoare te descurci destul de bine
Sincer e FB nici nasi zice ca esti incepatoare
fundoi?
inca ceva eu nu asi fi zis ca sunt incepatoare. fiind ca la ce fin l-ai facut nu siar fi dat nimeni semaa
Julyly2089 întreabă: