-->Poti sa schimbi zaharul cu sarea.
-->Furiseaza-te seara in camera ei si fixeaza alarma ceasului cat mai devreme.
-->Intr-o cutie cu lapte adauga colorant alimentar. Nu este toxic si ii va speria pe cei care vor vrea sa-l consume!
-->Lipeste cu un scoch incolor pe capacul si colacul de la wc.
6. In timp ce doarme pune intr-o farurie mai multe hartii, du-te in fata ei, da-le foc si striga tare dupa ajutor. Cu siguranta va fi o pacaleala pe care nu o va uita prea usor!
Hey, eu doar vreau sa ii fac o farsa pentru ca e o mama super tare care are simtul umorului mai dezvoltat ca bendeac si o sa se distrezee, ce raspuns mi-ai dat (STUPID )!
Esti complet nefolositor!
Am 12 ani frate! doamneee
Păi de ce crezi că zic asta?
De ce să faci acest lucru?
Ţii neaapărat să fi pedepsit/ă întreaga lună Aprilie?
Pe mine nu ma pedepseste mama pentru ca e super tare si are simtul umorului "expirat`o"! daca nu sti de gluma nu mai rasp!
Ar trebui să-mi săruţi tălpile picioarelor pentru că am răspuns la idioţenia ta de întrebare. Dar nu numai mie, ci şi restul userilor care şi-au făcut timp pentru tine. Deci mulţumeşte-ne şi nu mai fă pe sclifosita/sclifositu. -.-
Sti cv? nu vreau sa imi pierd timpul vb cu idioate/idioti ca tine! imi pare rau k nu te pot insulta mai mult. ceao!
Zât! -.-
Spune-i AI FOST CEruta in casatorie..sau cand mama ta e plecata, tu te pui in pat pe jum si iti torni sos de rosi si pui un cutit langa gat. cand intra maicata se sperie
Poti pune piper in cafea.
Eu anul trecut de 1 aprilie am mintit toata scoala ca profesoara de romana a murit si m-au crezut. Ce s-a mai suparat profesoara pe mine.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: