| lc13cm3 a întrebat:

Vreau si eu multe bancuri despre scoala FARA injuraturi si din astea dar amuzant.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Într-o şcoală, se aude un zgomot teribil dintr-o clasă. Directorul intră în clasă şi vede îngrozit cum toată lumea ţipă, se bate, unii s-au urcat pe bănci. Directorul se repede la cel mai zgomotos şi îl dă afară din sală. Se face dintr-odată linişte.
- Unde este profesorul vostru
- Tocmai l-aţi dat afară...
Data adaugarii: luni, 04 decembrie Voturi: 1510 Trimite pe Yahoo Messenger! Voteaza cu PLUS

Bancuri cu scoala
- Cred că notele pe care mi le-ai adus cer o bătaie zdravănă.
- Nu te sfătuiesc s-o faci, tăticule, profesorul nostru de matematică e campion la karate!
Data adaugarii: luni, 04 decembrie 2006 Adaugat de vezi profil Adi Voturi: 738 Trimite pe Yahoo Messenger! Voteaza cu PLUS

Bancuri cu scoala
Profesoara le explică la şcoală copiilor:
- SIDA se poate lua în relaţia ea-el, ea-ea sau el-el.
Bulă:
- Doamna profesoară, în relaţia eu-eu, există vreun risc
Data adaugarii: luni, 04 decembrie 2006 Adaugat de vezi profil Adi Voturi: 492 Trimite pe Yahoo Messenger! Voteaza cu PLUS

Bancuri cu scoala
- Fi-fi-fiţi bun, u-u-unde se află ş-ş-şcoala de-de-de bîl-bîl-bîlbîiţi
- La ce vă mai trebuie Observ că vă bîlbîiţi foarte bine!
Data adaugarii: luni, 04 decembrie 2006 Adaugat de vezi profil Adi Voturi: 405 Trimite pe Yahoo Messenger! Voteaza cu PLUS

Bancuri cu scoala
- Alo, Vladimir
- Da.
- Îţi aminteşti ce ne-a dat ieri la matematică
- Cîte un 3.
Data adaugarii: luni, 04 decembrie 2006 Adaugat de vezi profil Adi Voturi: 343 Trimite pe Yahoo Messenger! Voteaza cu PLUS

Bancuri cu scoala
- Popescule, dacă te rătăceşti ziua în pădure şi nu ai busola la tine, cum afli unde e nordul
- Foarte simplu, domnule profesor. Mă duc acasă şi-o iau!
Data adaugarii: luni, 04 decembrie 2006 Adaugat de vezi profil Adi Voturi: 255 Trimite pe Yahoo Messenger! Voteaza cu PLUS

Bancuri cu scoala
Profesorul se străduieşte să lămurească elevilor proverbul Drumul cel mai scurt e şi cel mai bun.
- Tata zice că nu-i aşa! spune un elev.
- Zău Şi ce meserie are tatăl tău
- Şofer de taxi.
Data adaugarii: luni, 04 decembrie 2006 Adaugat de vezi profil Adi Voturi: 238 Trimite pe Yahoo Messenger! Voteaza cu PLUS

Bancuri cu scoala
-domnu diriginte ai pedepsi pe cineva daca n-a facut ceva?
-desigur ca nu
-bine ca nu mi-am facut tema
Data adaugarii: duminica, 24 iunie 2007 Adaugat de vezi profil jenei csongi Voturi: 228 Trimite pe Yahoo Messenger! Voteaza cu PLUS

Bancuri cu scoala
Oră de dictare în clasa a patra. Mircea îi şopteşte colegului:
- Auzi, Alecule, scriem deja de un sfert de oră. Nu crezi că ar fi cazul să mai punem şi vreo virgulă
Data adaugarii: luni, 04 decembrie 2006 Adaugat de vezi profil Adi Voturi: 227 Trimite pe Yahoo Messenger! Voteaza cu PLUS

Bancuri cu scoala
Toţi elevii scriu cu asiduitate la lucrarea Ce aş face dacă aş fi patron. Unul singur stă cu mîinile la piept şi meditează.
- Marinescule, tu nu scrii
- Nu, domnule profesor, aştept să-mi vină secretara.

| bittersweetgirl a răspuns:

Un profesor (nu iti spun si care) pune la un test o intrebare "ce a-ti face daca ati mai avea doar o ora de trait?" un student raspunde "as petrece-o la cursul dumneavoastra pentru ca tine o eternitate".

| And7reea a răspuns:

Ala bala portocala
aoleu ca vine scoala
o sa iei in continuare 3 si 4 la purtare
numai domnul sa ne ajute
cu cribite multe multe
luati si voi cate o bricheta hai sa facem tot o cheta
şi de luni incepand ducem scoala in mormant, asta e foarte faina

Întrebări similare