De Ce tE CrEzY PeRfEcTa? LuMeA Se MaI Si SaTuRa De EgOuL Tau~~AlA MaRe Si AbUnDeNt~~de ce Te SiMtI BiNe Cand CeIlAlTi DiN JuR PlAnG? MaI InVaTa DeSpRe ViAtA SaU Il PuN Pe IoNuTz Sa Se DeSpArTa De Tn
M-am indragostit:X:X:Xsi nu iti voi zice de cine. APP nu vrei sa te desparti de iubitu tau cumva?
O dah sigur nu-ti ajung 3 iubiti mai date si la al meu!:l
Arati atat de bine cu nuol tau machiar acum te rog puneti punga aia de hartie inapoi pe cap
Daca totul e prierdut si crezi ca nu mai ai ce pierde...cumpara ceva de la Mall si chierde si aia`
Buna!
Iti sta oribil cu machiajul acum lasa-ma sa-l termin.
Nu te ingrijora, chiar daca ceilalti te considera o sluga, eu nu o sa fac asa.Cand e prajitura aia gata?
Un prieten adevarat te ia de mana si ti-o da peste fata
Vand capra cu motor 7, 5 locuri!
Mi-am luat un accesoriu nou si nu-ti spun ce e...auzi nu m-ajuti si pe mine sa-mi pun cerceii astia?
In sfarsit am gasit ceva potrivit pentru tine...cineva care nu o sa plece de langa tine niciodata si care o sa aiba nevoie de tine mereu si tu o sa-l ajuti! Uite w. c.-ul si asta e peria pentru curatat
By catelusa
Wof! Wof!
Dragul meu iubita zdreanta, te iubesc de la distanta, ca un drac din taraboanta
Dragul meu iubit, putin km tignit, iti trimit din departare un sicriu si`o luminare, si ca semn ca te iubesc, iau un par si te lovesc, si ca semn de amintire. Vesnica pomenire
"ne-am indragostit ca dracul. Tu de mine eu de altul."
Te sarut in vis, te sarut in scris, te sarut in gand, dar pe buze cand?
1. UnDe Ai SkUiPaTh S Nu LiNgI___LaSa K ViNe AlTh FrAiEr S LiNgA In LoKu ThAu__
1. Ce Ai InTrE PiCiOaRe__E FaKuThA S O DaI___NuP S mErGi Ku Ea In rAi___
2. beau…. si ce daca beau…daca eu vreau sa beau…ai ceva impotriva ca beau?…eu ma simt bine cand beau…asa ca nu ma deranja ca…. beau
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: