anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heyy guys (guys..deci baieti..pentru ei e intreebarea) stiu ca suna puti ciudat dar ce ati zice despre o fata draguta pe care toti baietii o curteaza, de 16 ani care nu a mai fost sarutata pana acum de nici un baiat pentru ca ia respins pe toti..credeti ca e ceva admirabil la ia daca isi asteapta printullaughing.sau ceva stupid ca ia respins pe toti..thanks. xoxo

8 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Ce e amuzant?

| CastraveteMurat a răspuns:

Categoric.

| yasser25 a răspuns:

La ea nu '' ia ''!

| Mysteriousdream a răspuns (pentru yasser25):

Ce face ardealul din tine.laughing sorry...deci la ea. poti sa imi dai un raspuns domnule profesor de romana? ori opiniile tale se refera doar la gramatica?happy

| yasser25 a răspuns:

Tiganul din mine, nu ardeleanul, mmmmda, pot sa dau un raspuns desi nu prea vad logica intrebarii tale, o pun pe seama varstei. Nu sunt nici pro nici contra referitor la cele spuse de tine mai sus, dar e ok sa ai o relatie de la 16 ani, insa totul depinde de tine, de cat esti dispusa sa oferi partenerului si de ceea ce simti pe moment! Sper sa-ti gasesti printul! De fapt cred ca l-ai gasit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este ceva frumos sa asteptii momentul potrivit sa incepi o relatie. Si eu astept fata potrivita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing aproape m-am prapadit de ras, pe bune ce-i cu intrebarile astea la T/A?

| SongokuJR a răspuns:

1.Tu esti fatalaughing
3.laughing