You cannot write correctly in english neither. So...find something else if you want to be...cool!
Nu m-ai convins. Caută fraieri pe alte site-uri. Pe 9 ianuarie aveai 16 ani si vorbeai foarte clar romaneste.
P.S. Conform cu data nasterii de la profil ai implini 14 ani anul asta. Deci, numai minciuni debitezi.
Userul se schimba automat la numele meu adica e Multi User Name. (Change to Auto User). Din magie am activat Auto User si am folosit pentru ceilalti.
Exista asa ceva la TPU?
Nici nu exista optiunea asta pe TPU!
Vezi ca ai scris gresit, se vede ''din magie''. Cred ca ai vrut sa scrii ''din prostie''.
Hello. I have to tell you that your english is extremely poor. Since you can't speak romanian either, you are really destitute. Now regarding your dead grandparents, I strongly advise you to bury them deeper.
All your answers until today are in romanian language and from today you have amnesia! You make me laugh! :)) In a case you forgot, look https://www.tpu.ro/utilizator/abhkid/intrebari/ :)) :)) Te prostesti pe tine insati, nu pe noi. Lasa vrajeala! =)) :))
DaciaRomania întreabă: