Eu nu sunt ruda cu dereglatii astia.
Eu sunt ruda cu Nelson Mondialu. Bunicu e Florin Piersic. Sau era salam? Nu-mi aduc aminte fml.
Deci...eu sunt tatăl lui Crucified, CâineleComunitar si Ashadow, dar nu stiu care e mama lor.
Zombalau e tatăl lui Phailin.
Ba da. Mama lui Phailin e Mufla, dar se pare ca Phailin e Mufla acum...deci, mda. La mine, naiba stie care e?
Cred ca e fata. E anonima.
Părem doar.
Pai...Mufla si Zombalau se despart, sotia mea cred ca este Karima, ca am auzit ca I Like sweet mă inseala.
Ok. Poti face parte din familie daca vrei.
Alege tu ce rol vrei.
Nu ne mai despărţim.
Deci aşa, mă bârfeşti.
Damn you.
Deci...Crucified mi-a spus tati, iar Mufla, fosta Phailin, mi-a spus ca Ashadow si Cruci sunt copiii mei. Sotia mea cică e Karima, Câinele Comunitar m-a întrebat daca poate fi sora lui Cruci, deci cam asa e familia mea.
Familia lui Zombalau e mai complicata. El a inselat-o pe Mufla si au vrut sa se despartă, dar acum se pare ca sunt bine.
Deci esti fiul meu... Am 4 copiii. Vai de mine.
Ce? Cine te-a bârfit?
Mă, eşti dus cu intoxicaţia?
Ashadow e fratele meu, asta am zis atunci.
Aaaaa, deci nu e fiul meu? Da Doamne! Ce bine! Am scăpat de pacostea aia. Da chiar...el ce mai face nu l-am mai văzut pe strumf de mult.
E cu gecica în Antalya.
Care fata s-a nenorocit?
Colegă-sa.
Ce ai mă cu Ashadow?
Care colega?
Ce am cu strumful.ala? Se da smecher la mine. Face pe desteptu' mi-a spus ca sunt un minion.
Eh, iartă-l, pentru Ayato. :3
Ayato, adică Tokya? De ce ce are?
Da, din Tokyo. :]]
N-are nimic, are avatar meştooooc.
Mai, stai ca iar mă încurci. Nu am spus Tokyo, ci Tokya. Deci tu ere referi la Tokyo ghoul, iar eu la Uta No prince sama. celasi subiect, intelesuri diferite.
Mă refeream la Ayato Kirishima. :]]
Mai ştiu că este un Ayato din Diabolik Lovers.
Julyly2089 întreabă: