| FeliciaCorinaA a întrebat:

Hop si eu personaj nou care nu are legatura cu niciun alt personaj erou al categoriei asteia. Ma, dar voi de ce dati lucruri amuzate cu portia acestui TPU? Faca-sa voia voastra dar fratilor, what the duck, citesc si nu ma amuz. De ce?

Răspuns Câştigător
| DonaldTrump a răspuns:

Nu ne intelegi nu avem un umor mai fin mai subtil greu de inteles. Cel putin eu.

10 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Avem un umor mai complicat...trebuie sa stii ce se intampla pe-aici, s-au creat niste legaturi si meh, e complicat
Dar te primim happy

| Suck a răspuns:

Problema nu suntem noi, tu esti problema.

| FeliciaCorinaA explică (pentru Suck):

Nu am zis ca tu ai reprezenta vreo problema si nici nu am chef de cearta. Ori imi aduci argumente valide ori mai bine nu comentezi. Eu am pus o intrebare serioasa si ma astept la raspunsuri serioase. Multumesc!

| Suck a răspuns (pentru FeliciaCorinaA):

Da eu vreau sa ne certam... ai intrat in lumea mea, aici i0 îs Dumneze, prepuțu de pă miel, Maica Sfanta, Nascatoarea, contabil, preotu, Sfanta Sulă si si Chuck Norris.

Daca nu esti berea si jocurile video, muzica de calitate si cele mai bune insulte impotriva cocalarilor nici nu vorbesc cu tine mah laughing

Tu nu vorbi aşe cu Cristosu tău, eu îs user-ul cu cele mai multe conturi suspendate, bine ai venit printre noi... ced ca avem aproximativ aceiasi varsta, eu am 20 de ani... tu poate ca ai 21, este?

Afirmativ!

; ) eu sunt cel mai inteligent si frumos de aici.

| KamaSutra a răspuns (pentru Suck):

Ce gluma buna, nu mai minti ma! laughing)