Ultimul meu vis suna cam asa:
*Eram in clasa, impreuna cu toti colegii mei, la ora de romana, toti fiind sobri, fixati cu privirea pe profa, nu misca niciunul. Apoi profa de romana ofteaza si spune: Da... e adevarat.M-am casatorit cu nasul meu..."
Asta e tot ce-mi amintesc din el.Si sunt sigur ca am visat si alte tampenii de genul.
Am avut destule, dar cel mai ciudat (şi recent):
Alergam după o umbră de ceva timp şi ţipam "Ţi-ai uitat iaurtul!".
Chiar nu vreau să ştiu cum ar fi interpretat. -_-
Era aşa ciudat visul încât ştiam că e cel mai ciudat vis pe care l-am avut, dar cum m-am trezit l-am uitat complet. *poker face*
Cand am mers la scoala si acolo l-am vazut pe... sarutand-o pe Paty si dupa ducandu-se la Bia si eu stateam si ii zic,, Ai iaurt pe chiorap si cand s-a intos am vazut ca in loc de ochi are cirese.
Pai eram urmarit de un monstru,o fata cu care nu ma inteleg mai bine, este urata, si puteam so alug doar cu dulceata de cirese amare
Pai am visat ca eram intr-o rochie alba si simpla, stateam pe un nor si pluteam spre cer, iar in spatele meu in picioare statea ingerul meu pazitor, apoi deodata m-a prins ala rau de un picior ...cam atat.Mi-a placut visul, pana in acel moment.
Am visat ca eram cu schoala in excursie la o casa si m-am intalnit cu o prietena de pe mss atata tin minte
Julyly2089 întreabă: